Το θέμα του κεντρικού χαφ «καίει» τον Ολυμπιακό

Το θέμα του κεντρικού χαφ «καίει» τον Ολυμπιακό

Οι τελευταίες εξελίξεις για την απόκτηση ενός μέσου που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς από τη διοίκηση

sakariss
Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ.

Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν όλο αυτό το διάστημα οι ιθύνοντες του συλλόγου, ώστε να ικανοποιηθεί άμεσα η συγκεκριμένη εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς και να ενισχυθεί η «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή για τους επόμενους αγώνες της ομάδας στο Europa League.

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως βρίσκεται η περίπτωση του Γκιγιέρμε της Λα Κορούνια, αλλά είναι δύσκολο το έργο των Πειραιωτών, αφού υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο άσο.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως παλεύει τη συγκεκριμένη υπόθεση και στην Ισπανία αναφέρουν ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να κάνει τον παίκτη δικό του.

Ποσά μέχρι σήμερα δεν έχουν ακουστεί, αλλά εκείνο που έχει μαθευτεί είναι πως οι Πειραιώτες έχουν πλησιάσει τα «θέλω» της Ντεπορτίβο. Στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι η μεταγραφή να έχει κλείσει εντός της εβδομάδας, σε μία θέση που φάνηκε πως υπάρχει κενό και απαιτείται άμεσα ενίσχυση.

Στο προσκήνιο παραμένουν πάντα τα ονόματα του Ρέσιο της Μάλαγα και του Τζόναθαν Ογκού της Χάποελ Μπερ Σεβά, δύο παίκτες που έχουν προταθεί και φαίνεται πως εξετάζονται, χωρίς να έχει προχωρήσει κάτι επί της ουσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης