Καπίνο: Προτεραιότητα έχει για μένα η Βέρντερ και όχι η Εθνική ομάδα

Καπίνο: Προτεραιότητα έχει για μένα η Βέρντερ και όχι η Εθνική ομάδα

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε για την Βέρντερ και τον ίδιο, ενώ αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του, ότι προτεραιότητα για τον ίδιο είναι ο σύλλογος και όχι η Εθνική ομάδα.

Kapino
Mία μέρα μετά την υπογραφή του, η Βέρντερ Βρέμης παρουσίασε τον Καπίνο στους δημοσιογράφους. Απ'΄όλες τις απαντήσεις του, όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ατάκα του για την Εθνική ομάδα: «Για μένα, ο σύλλογος έρχεται πριν από την Εθνική. Αυτή έχει μικρότερη προτεραιότητα για μένα...»

Για τη μεταγραφή του στην γερμανική ομάδα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Υπήρχαν κάποια προβλήματα με την προηγούμενη ομάδα μου αλλά λύθηκαν. Η πρώτη εντύπωση μου είναι πολύ καλή. Με υποδέχθηκαν με θέρμη στην ομάδα. Ο,τι έχω δει στη Βέρντερ ως τώρα, με ικανοποίησε. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά η Βέρντερ είναι η Βέρντερ. Θα μπορούσα να πάω σε άλλη ομάδα που θα ήμουν βασικός, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον, θέλω να γίνω βασικός εδώ. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να το κάνω. Δεν είναι δύσκολο να είσαι νούμερο 2. Φυσικά όλοι θέλουν να παίξουν, αλλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα και τους άλλους τερματοφύλακες».

Ο Καπίνο μίλησε και για την ως τώρα καριέρα του: «Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι πάντα φυσιολογικά τα πράγματα στην Ελλάδα. Κάποιες φορές ήταν λάθη μου, αλλά κάποιες άλλες φορές έφταιγαν άλλοι. Εμαθα πολλά από αυτή την εμπειρία. Είχα παίξει και στη Μάιντς, αλλά ήμουν αρκετά νέος τότε».

Για τον ίδιο είπε: «Η δύναμη μου είναι το ύψος μου και η ταχύτητα μου. Είδωλα μου είναι ο Μπουφόν, ο Φαν ντερ Σαρ καθώς και ο Νόιερ. Είναι ο πιο ολοκληρωμένος τερματοφύλακας στον κόσμο».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης