Στους πυρόπληκτους τα έσοδα του αγώνα ΠΑΟΚ-Βασιλεία

Στους πυρόπληκτους τα έσοδα του αγώνα ΠΑΟΚ-Βασιλεία

Κοντά στους πληγέντες των πυρκαγιών στέκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η πρώτη ενέργεια είναι η προσφορά όλων των εσόδων από το σημερινό παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League

4514128
Με απόφαση του Προέδρου της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, έχουν αποσταλεί είδη πρώτης ανάγκης στις περιοχές που χτυπήθηκαν περισσότερο από τη θεομηνία ενώ η ασπρόμαυρη ΠΑΕ προανήγγειλε ότι θα δώσει όλα τα έσοδα από το σημερινό ματς με τη Βασιλεία για την συνδρομή των ανθρώπων που έχασαν την περιουσία τους μέσα στις φλόγες.

«Ως πρώτη ενέργεια βοήθειας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του σημερινού αγώνα προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί από την τραγωδία της Αττικής. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε τρόπους περαιτέρω βοήθειας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ έκανε επίσης αίτημα στην ΟΥΕΦΑ προκειμένου να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την σέντρα στο παιχνίδι με την Βασιλεία, αλλά και να επιτραπεί στους παίκτες του Δικεφάλου να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, στη μνήμη των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης