Παναθηναϊκός Blog: Τα πιο γερά θεμέλια της εξαετίας

basket_arthrooo

Η επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη σηματοδοτεί τη θεμελίωση του πλέον ισχυρού ελληνικού κορμού επί ημερών Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον Παναθηναϊκό να προχωρά βάσει σχεδίου για ομάδα ουχί μιας, αλλά… πολυετούς χρήσης. Το σημαντικό κομμάτι του παζλ που λείπει και ο σύμμαχος χρόνος.

Σε μια μεταγραφική περίοδο υπάρχουν στόχοι που οριοθετούνται από νωρίς, αλλά και… ευκαιρίες που προκύπτουν στην πορεία και επιλέγεις αν θα τις αδράξεις ή όχι.

Για τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν περιλαμβανόταν στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν για τον πολύ απλό λόγο πως είχε συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς. Ομως, από τη στιγμή που προέκυψε θέμα… ελευθερίας, οι “πράσινοι” κινήθηκαν άμεσα για ένα δικό τους όπως το νιώθουν παιδί, όπως αντίστοιχα και ο “Big Papa” νιώθει μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού.

Ετσι κι αλλιώς πάντως οι “πράσινοι” είχαν στην ατζέντα τους το όνομα Παπαγιάννης, για τη μέρα που θα αποφάσιζε να πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που αυτό έγινε τώρα, άμεσα ενήργησε και ο Παναθηναϊκός, που ομοίως είχε πράξει και όταν έμεινε ελεύθερος από τους Κινγκς και πριν υπογράψει στους Μπλέιζερς.

Η επιστροφή του Μεγαρίτη σέντερ είναι σπουδαία και για τις δύο πλευρές και είναι ορισμός μιας win-win κατάστασης. Ο συγκεκριμένος παίκτης με τα προσόντα που έχει αποτελεί ένα σπουδαίο project, που έχει πλέον πίσω του μια διετία στον “μαγικό κόσμο”, υπερπολύτιμη από άποψη εμπειριών και τεράστιο κίνητρο να αγωνιστεί και να προσφέρει, απολαμβάνοντας της εμπιστοσύνης ενός οικείου περιβάλλοντος, όπως στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον, με τον 21χρονο σέντερ στο ρόστερ μπαίνουν ακόμα πιο γερές βάσεις στον κορμό των πρωταθλητών και δη τον ελληνικό κορμό, κάτι που ήταν ζητούμενο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά για διάφορους λόγους έμενε στο “θέλω”, αλλά πλέον γίνεται πράξη.


Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

EOKBASKET-768x454

«Δεν βοηθά η δεξιοτεχνία των εντυπώσεων και η συντεταγμένη μετάθεση των ευθυνών όπως φαίνεται να επιχειρείται μεταξύ άλλων και από την Πολιτεία», λένε πηγές από την Ομοσπονδία