Φέρνει Αράο, κλείνει Μεριά ο Ολυμπιακός!

Φέρνει Αράο, κλείνει Μεριά ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Φλαμένγκο για τον Βραζιλιάνο την ίδια ώρα που οι Τυνήσιοι μετέδωσαν πως ο Μεριά θα είναι παίκτης των «ερυθρολεύκων»

arao
Από το απόγευμα του Σαββάτου υπήρχε η αισιοδοξία από πλευράς «ερυθρολεύκων». Πως τόσο ο Γουίλιαν Αράο όσο και ο Μεριά θα φορέσουν άμεσα την φανέλα του Ολυμπιακού. Μία αισιοδοξία που γίνεται σιγουριά κάθε ώρα που περνάει. Κι αυτό γιατί οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να τα έχει βρει σε όλα με την Φλαμένγκο για τον Βραζιλιάνο μέσο ο οποίος δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να επισημοποιήσει την μεταγραφή του.

Την ίδια ώρα οι Τυνήσιοι μετέδιδαν πως ο Μεριά είναι ουσιαστικά παίκτης του Ολυμπιακού! Σύμφωνα μάλιστα με ιστοσελίδες του εξωτερικού ο κεντρικός αμυντικός επιβεβαίωσε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του ότι είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει την μεταγραφή του στην Ελλάδα...

Οπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να προσθέσει δύο ακόμα παίκτες στο ρόστερ του.

Και μετά την αποχώρηση του Ρομαό ο οποίος είναι παίκτης της Ρεμς οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν και για την απόκτηση ενός ακόμα μέσου.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης