Πόλο: «Έπνιξε» τη Γερμανία και πέρασε στους «8» του Ευρωπαϊκού η Εθνική ανδρών!

Πόλο: «Έπνιξε» τη Γερμανία και πέρασε στους «8» του Ευρωπαϊκού η Εθνική ανδρών!

Έδειξε τα… δόντια της στη Γερμανία η Εθνική πόλο ανδρών και πήρε πολύτιμη νίκη (13-5) και πρόκριση στους «8» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης

Polo
Σαρωτικά πέρασε από το μπαράζ για την πρόκριση στους «8» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης η Εθνική πόλο Ανδρών.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου αντέδρασε μετά την ήττα από την Κροατία και επιβλήθηκε 13-5 της Γερμανίας, σφραγίζοντας το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Το ματς έγινε ντέρμπι, αλλά... μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο. Η Γερμανία πήρε προβάδισμα δύο γκολ στα πρώτα λεπτά του ματς, όμως Αργυρόπουλοις και Σκουμπάκης κατάφεραν να ισοφαρίσουν μέχρι τα μέσα της περιόδου και ο Μουρίκης έδωσε το προβάδισμα (3-2) τεσσεράμισι λεπτά πριν το φινάλε.

Σειρά πήραν οι Κολόμβος και Βλαχόπουλος, που διεύρυναν το προβάδισμα, με τους Γερμανούς να διαμορφώνουν στα 20 δευτερόλεπτα το 5-3 του πρώτου οκταλέπτου.

Στη συνέχεια και μέχρι το ημίχρονο, η ελληνική άμυνα κράτησε το «0» και ένα σερί τριών τερμάτων έστειλε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο +5 (8-3).

Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού. Κολόμβος και Φουντούλης άνοιξαν την ψαλίδα στα έξι τέρματα (10-4), ενώ Νικολαΐδης και Αργυρόπουλος την εκτόξευσαν στα οκτώ (12-4), με τον Σκουμπάκη να διαμορφώνει το τελικό 13-5.

Κλείσιμο
Τα οκτάλεπτα: 3-5, 0-3, 1-2, 1-3

Γερμανία: Σένκελ, Ράιμπελ, Φαν Ντερ Μπος, Ρεάλ 1, Πρόις, Γιούνγκλινγκ, Ζεκ, Σουλτς 1, Σταμ 2, Στρέλετσκιτς 1, Ρέστοβιτς, Άιντνερ, Γκετς.

Ελλάδα: Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 2, Νικολαΐδης 1, Φουντούλης 1, Καπότσης 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Γούνας, Βλαχόπουλος 1, Ζερδεβάς.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης