Ιμπραΐμοβιτς: «Αν είχα έρθει 10 χρόνια νωρίτερα, σήμερα θα ήμουν πρόεδρος των ΗΠΑ»

Ιμπραΐμοβιτς: «Αν είχα έρθει 10 χρόνια νωρίτερα, σήμερα θα ήμουν πρόεδρος των ΗΠΑ»

Νέα μυθική ατάκα από τον Σουηδό μετά την 3η συνεχόμενη νίκη των Λος Άντζελες Γκάλαξι στο MLS

Zlatan
Στη βροχερή Φιλαδέλφεια η τοπική Ένωση (Union) προηγήθηκε με 1-0, αλλά στο β' ημίχρονο η ομάδα του Ιμπραΐμοβιτς γύρισε το παιχνίδι με τον Σουηδό να να δίνει την ασίστ για το 1-1, να πετυχαίνει το 1-2 πριν διαμορφωθεί το τελικό 1-3.

Zlatan Ibrahimovic drops a dime and drills a goal against the Union
 

Μόνο που ο Ζλάταν κρατούσε το καλύτερο για το τέλος, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι είναι μεγάλος εντός και εκτός γηπέδων.

Αφού την επομένη της άφιξη του στο MLS είχε «καλωσορίσει» το Λος Άντζελες με ολοσέλιδη καταχώρηση σε εφημερίδα, αφού είχε πει χωρίς ενδοιασμό ότι «ο πραγματικός σεισμός που έγινε στο Λος Άντζελες ήταν η άφιξη του κι όχι αυτός που... ταρακούνησε την πόλη», μετά το τέλος του αγώνα ήρθε και η ερώτηση που ουσιαστικά ήταν βούτυρο στο ψωμί του.

«Πόσο πιστεύεις ότι έχει αλλάξει την ποδοσφαιρική κουλτούρα των ΗΠΑ με την άφιξη σου», ρώτησε δημοσιογράφος της Φιλαδέλφεια κι αφού για λίγα δευτερόλεπτα έδειξε τη διπλωματική πλευρά του εαυτού του, ολοκλήρωσε την απάντηση του με μια ακόμη μυθική ατάκα.

Κλείσιμο
«Δεν ξέρω πόσο μπορεί να την άλλαξα, εγώ απλά προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου», είπε αρχικά ο Σουηδός και στη συνέχεια παίρνοντας το γνωστό σοβαρό του ύφος συμπλήρωσε: «Είναι τυχεροί πάντως στις ΗΠΑ γιατί αν έρχόμουν 10 χρόνια νωρίτερα εδώ σήμερα θα ήμουν πρόεδρος της χώρας».

Zlatan Ibrahimovic: “They’re lucky I didn’t come 10 years ago, I would be the president”
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης