Πογκμπά: Θριαμβευτής... 100 εκατομμυρίων (pics & vids)

Πογκμπά: Θριαμβευτής... 100 εκατομμυρίων (pics & vids)

Τόσες κουβέντες έχουν γίνει για την αντικειμενική αξία του Πολ Πογκμπά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο... Στα γήπεδα της Ρωσίας, στο φετινό Μουντιάλ, ο Γάλλος απέδειξε γιατί πραγματικά κόστισε 100 εκατομμύρια στη Μαν.Γιουνάιτεντ. Το Gazzetta Weekend Journal εξηγεί...

divuzwdwkaircsr
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει παραδεχθεί πως όντως αντιμετώπισε προβλήματα με τον τρόπο διαχείρισης του Πολ Πογκμπά, τόσο με το ρόλο και τα καθήκοντά του εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και με τον χαρακτήρα του διεθνή μέσου, ο οποίος μπορεί να μην... επαναστατεί φανερά, αλλά δεν είναι και από τους πιο συμβατικούς χαρακτήρες που θα μπορούσε να συναντήσει κανείς.

Στην Αγγλία, από την πρώτη στιγμή της επιστροφής του Γάλλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έγραψε ιστορία με την διάθεση 100 εκατομμυρίων ώστε να πάρει πίσω το ταλέντο που κάποτε είχε πουλήσει στη Γιουβέντους ως ακατέργαστο, η μόνιμη κριτική που ασκούσε ο Τύπος και οι τηλεσχολιαστές αφορούσε το κόστος της μεταγραφής και την πραγματική αξία του Πολ Πογκμπά.

Η αλήθεια είναι ότι ο 25χρονος χαφ είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα για τα οποία συνεχώς γινόταν στόχος αρνητικών σχολίων από οπαδούς και εκπροσώπους του Τύπου, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να ψηφίσει εις βάρος του ο κόσμος σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε παραμονές του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, το δημοφιλές περιοδικό France Football! Έπειτα απ' όσα είχε παρουσιάσει την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Πογκμπά στους «κόκκινους διαβόλους» και τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον Ζοσέ Μουρίνιο, οι οπαδοί ανέφεραν ότι θα προτιμούσαν να τον δουν στον πάγκο ανάμεσα στους αναπληρωματικούς κι όχι στα βασικά σχέδια του Ντιντιέ Ντεσάν στα ματς της Γαλλίας κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.
DiU6s-yUEAEnRin_jpg_large

Εκείνος, βέβαια, βρέθηκε εκτός 11άδας των «τρικολόρ» μονάχα στο τελευταίο και διαδικαστικό παιχνίδι της φάσης των ομίλων απέναντι στη Δανία, όταν οι δυο ομάδες είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στη νοκ-άουτ φάση του τουρνουά.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης