Νίκος Παππάς: Η πρώτη πράσινη πενταετία κι η ιστορία συνεχίζεται…

Νίκος Παππάς: Η πρώτη πράσινη πενταετία κι η ιστορία συνεχίζεται…

Το μέλλον του Νίκου Παππά στην μπασκετική του καριέρα παραμένει βαμμένο στα… πράσινα του Παναθηναϊκού και το Eurohoops καταγράφει την ως τώρα πενταετία του. Τα πάνω, τα κάτω, οι μεγάλες βραδιές…

gfew
Ο Νίκος Παππάς έχει παίξει πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό και συνεχίζει … απτόητος μετά τη νέα συμφωνία του που ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Παππάς το 2013 μετακόμισε στο ΟΑΚΑ για να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής. Ενας απίστευτα χαρισματικός επιθετικά παίκτης, μέλος της χρυσής γενιάς του ’90, που σάρωσε τα μετάλλια με τις μικρές εθνικές και προερχόμενος από σεζόν… career high με τη φανέλα του Πανιωνίου, έκανε το μεγάλο βήμα, μαζί με το συνοδοιπόρο του από τις εθνικές, Βλάντο Γιάνκοβιτς.


Δυο παιδιά που στο πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Αργύρη Πεδουλάκη τότε ήταν η νέα ελληνική βάση των “πράσινων”, που είχαν γυρίσει σελίδα, έπειτα από το… αναγκαστικό restart του 2012.

Το Eurohoops στρέφει το βλέμμα στο κεφάλαιο “Νίκος Παππάς” και στα πέντε χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού πριν τη νέα συμφωνία, όπου υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, σπουδαίες βραδιές, εντάσεις και κόντρες, αλλά όχι η διάρκεια που θα τον καθιστούσε αναντικατάστατο γρανάζι της πράσινης “μηχανής”. Περιμένουμε τη συνέχεια…


Διαβάστε περισσότερα στο: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης