Έρχεται ο πρώτος στην ΑΕΚ!

Έρχεται ο πρώτος στην ΑΕΚ!

Ο Λούκας Μπογέ ανοίγει το χορό των αφίξεων στην «Ένωση», η οποία ετοιμάζεται για άλλες δύο μεταγραφές και γεμίζει η… φαρέτρα του Μαρίνου Ουζουνίδη. 

ouzounidis
Εντός της ημέρας αναμένεται στην Ελλάδα ο Λούκας Μπογέ, προκειμένου να έρθει, να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και εκτός απροόπτου να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός εξτρέμ θα προσγειωθεί τοα απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αφού χθες τακτοποίησε όλες τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του στην «Ένωση» και έτσι φιξαρίστηκε η άφιξή του.

Ο 22χρονος άσος δύσκολα θα προλάβει να είναι στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, αφού θα πρέπει να τακτοποιήσει όλα τα θέματα που αφορούν τον δανεισμό του στην ελληνική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται και η έλευση του Εζεκιέλ Πόνσε, καθώς χθες ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων (σε τρεις διαφορετικές γλώσσες) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ρόμα.

Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και για τον έτερο Αργεντινό που αγωνίζεται ως επιθετικός και λογικά σήμερα θα μεταβεί στα γραφεία των «τζιαλορόσι» για να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα και να έρθει και εκείνος την Πέμπτη στην Αθήνα.

Τέλος, ο Άλεφ ντος Σάντος Σαλντάνια αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα μετά το τέλος του βασικού σταδίου προετοιμασίας της Μπράγκα, πιθανότατα την Παρασκευή και να τελειώσει και εκείνου ο δανεικός, αφού η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πορτογάλους και ενημερώνονται για ό,τι αφορά τον ποδοσφαιριστή.


Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης