Αγωνία για Βαρέλα στον ΠΑΟΚ

Αγωνία για Βαρέλα στον ΠΑΟΚ

Στον Φερνάντο Βαρέλα είναι στραμμένη η προσοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ενόψει των αγώνων με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League.

varelas
Στη βάση του βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο ΠΑΟΚ, καθώς ολοκλήρωσε τη μηνιαία προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς μπαίνουν στο τελευταίο κομμάτι της δουλειάς τους, έχοντας στραμμένο το ενδιαφέρον τους στους διπλούς αγώνες με τη Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η προσοχή όλων είναι πάνω στον Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό της ομάδας με την Ντε Γκράαφσαπ και πονάει στην εξωτερική πλευρά του τετρακεφάλου και χθες έκανε θεραπεία (κάτι που θα επαναληφθεί σήμερα).

Ο Πορτογάλος αμυντικός αναμένεται να εξεταστεί αύριο από τους γιατρούς του συλλόγου για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του, ενώ την επόμενη Τρίτη είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας με τη Βασιλεία στην Τούμπα.

Η λογική έλεγε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα χρησιμοποιούσε τον Βαρέλα με τον Κρέσπο, από τη στιγμή που ο Χατσερίντι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, και λόγω της «χημείας» που έχουν δημιουργήσει από την περσινή τους συνεργασίας.


Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης