Οδηγός μας, τα σκορ των πρώτων αγώνων

Οδηγός μας, τα σκορ των πρώτων αγώνων

Οι επαναληπτικοί αγώνες της 1ης προκριματικής φάσης στο Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ, μας δίνουν το προνόμιο να τους αξιολογήσουμε με βάση το σκορ της πρώτης αναμέτρησης, ώστε να πάμε ταμείο. Παραδοσιακά στο Γιουρόπα Λιγκ παρατηρούνται πολλές εκπλήξεις κι έχει φροντίζει γι αυτό η στήλη «Εμπνεύσεις»

Betshop_gr_963x541
Champions League

Βαλέτα - Κουκέσι: Στο πρώτο παιχνίδι οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.08.

Ελσίνκι - Βικίνγκουρ: Στο πρώτο παιχνίδι η Ελσίνκι είχε νικήσει 2-1. Θα προτιμήσουμε το 2.08 της betshop.gr να νικήσει η φινλανδική ομάδα και στα δυο ημίχρονα.

Χάποελ Μπιρ Σεβά - Φλόρα Ταλίν: Στο πρώτο παιχνίδι, η Χάποελ νίκησε 4-1 μέσα στο Ταλίν. Παίζουμε το 2.01 της betshop. gr να νικήσει η Χάποελ και στα δυο ημίχρονα.

Μάλμε - Ντρίτα: Στο πρώτο παιχνίδι, η σουηδική Μάλμε επικράτησε 3-0. Το καλύτερο που έχουμε να παίξουμε είναι να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα, που η betshop.gr δίνει στο 1.46.

ΑΠΟΕΛ – Σουντούβα: Στο πρώτο παιχνίδι η Σουντούβα νίκησε 3-1. Θα παίξουμε το 2.12 της betshop.gr, να κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ και στα δύο ημίχρονα.

Κλείσιμο
Νιου Σεντς – Σκεντίγια: Στο πρώτο παιχνίδι η Σκεντίγια είχε νικήσει 5-0. Θα προτιμήσουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.26.

Βιντεότον – Ντουντελάνζ: Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.04.

Ερυθρός Αστέρας – Σπάρτακς: Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Θα παίξουμε να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα, που η betshop.gr δίνει στο 1.76.

Κρουσέιντερς – Λουντογκόρετς: Στο πρώτο παιχνίδι η Λουντογκόρετς είχε νικήσει 7-0. Ποντάρουμε στο 2 & goal – goal της betshop.gr στο 2.49.

Λέγκια Βαρσοβίας - Κορκ Σίτι: Στο πρώτο παιχνίδι η Λέγκια νίκησε μέσα στην Ιρλανδία 1-0. Θα προτιμήσουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.73.

Σερίφ Τιρασπόλ - Τορπέντο Κουταΐσι: Στο πρώτο παιχνίδι η Τορπέντο νίκησε 2-1. Θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.87.

Καραμπάκ - Ολίμπια Λουμπλιάνας: Στο πρώτο παιχνίδι η Καραμπάκ είχε νικήσει 1-0 μέσα στη Σλοβενία. Θα παίξουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.28.

Ζρίνσκι - Σπάρτακ Τρνάβα: Στο πρώτο παιχνίδι η Σπαρτάκ είχε κερδίσει 1-0. Ποντάρουμε στο 12 & no goal της betshop.gr στο 2.15.

Ρόζενμποργκ – Βαλούρ: Στο πρώτο παιχνίδι η Βαλούρ είχε κερδίσει 1-0. Παίζουμε να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα, που η betshop.gr δίνει στο 2.43.

Σουτιέσκα Νίκσιτς – Αστάνα: Στο πρώτο παιχνίδι η Αστάνα είχε κερδίσει 1-0. Θα προτιμήσουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.68.

Σέλτικ – Αλάσκερτ: Στο πρώτο παιχνίδι η Σέλτικ είχε κερδίσει 3-0 μέσα στην Αρμενία. Θα ποντάρουμε να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα στο 1.74.


Europa League

Λέφσκι Σόφιας – Βαντούζ: Στο πρώτο παιχνίδι η Βαντούζ είχε κερδίσει 1-0. Προτείνουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.83.

Σκούπι – Ρέιντζερς: Στο πρώτο παιχνίδι η Ρέιντζερς είχε κερδίσει 2-0. Θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.06.

Χόνβεντ Βουδαπέστης – Ραμποτνίσκι: Στο πρώτο παιχνίδι η Ραμποτνίσκι είχε κερδίσει 2-1. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.74.

Ζελέζνιτσαρ Σαράγεβο - Τρανς Νάρβα: Στο πρώτο παιχνίδι η Ζελέζνιτσαρ είχε κερδίσει στην Εσθονία 2-0. Να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα δίνεται από την betshop.gr στο 2.08.

Καϊράτ Αλμάτι – Ενγοκρντάνι: Στο πρώτο παιχνίδι η Καϊράτ είχε κερδίσει 3-0 μέσα στην Ανδόρα.  Να νικήσει και στα δύο ημίχρονα η γηπεδούχος η betshop.gr το δίνει στο 1.58.

Τομπόλ Κοστανάι – Σαμτρέντια: Στο πρώτο παιχνίδι η Τομπόλ Κοστανάι είχε κερδίσει 1-0. Θα προτιμήσουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.72.

Ιρτίς Παβλοντάρ – Τρακάι: Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.57.

Γκαντζάσαρ - Λεχ Πόζναν: Στο πρώτο παιχνίδι η Λεχ Πόζναν είχε κερδίσει 2-0. Προτείνουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 1.94.

Ντιναμό Μινσκ – Ντέρι: Στο πρώτο παιχνίδι η Ντιναμό είχε κερδίσει 2-0 μέσα στη Β. Ιρλανδία. Να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα η betshop.gr το δίνει στο 2.72.

Λάτσι – Ανόρθωσις: Στο πρώτο παιχνίδι η Ανόρθωση είχε κερδίσει 2-1. Παίζουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.03.

Βιτορούλ Κονστάντα - Ουνιόν Λουξεμβούργου: Στο πρώτο παιχνίδι η Βιτορούλ είχε κερδίσει 2-0 στο Λουξεμβούργο. Να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα, προσφέρεται από την betshop.gr στο 2.37.

Νόμε Κάλιου - Στιαρνάν: Στο πρώτο παιχνίδι η Στιαρνάν είχε κερδίσει 3-0. Θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.91.

Σλάβια Σόφιας - Ιλβ: Στο πρώτο παιχνίδι η Σλάβια είχε κερδίσει 1-0 μέσα στη Φινλανδία. Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.70.

Γζίρα Γιουνάιτεντ - Ραντνίσκι Νίς: Στο πρώτο παιχνίδι η Ραντίνσκι είχε κερδίσει 4-0.  Θα ποντάρουμε στο 2 & goal – goal της betshop.gr στο 2.92.

Μόλντε - Γκλέναβον: Στο πρώτο παιχνίδι η Γκλέναβον είχε νικήσει 2-1. Θα παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.69.

Ρίγα - ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Στο πρώτο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ είχε νικήσει 1-0. Θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.82.

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Μιλσάμι: Στο πρώτο παιχνίδι η Σλόβαν νίκησε 4-2, οπότε δεν τίθεται θέμα πρόκρισης. Θα παίξουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.96.

Σάρπσμποργκ - Βεστμαναέιαρ: Στο πρώτο παιχνίδι η Σάρπσμποργκ κέρδισε εύκολα 4-0. Να νικήσει, συνεπώς και στα δυο ημίχρονα, στον επαναληπτικό, πληρώνεται από την betshop.gr στο 2.79 που είναι σούπερ απόδοση.

Απόλλων Λεμεσού - Στούμπρας Κάουνας: Στο πρώτο παιχνίδι η Κάουνας είχε νικήσει 1-0 σ’ ένα ματς που διακόπηκε λόγω βροχής και ξανάρχισε. Ο Απόλλων, ωστόσο, είναι ανώτερη ομάδα. Ποντάρουμε στο 2.22 της betshop.gr να νικήσουν οι Κύπριοι και στα δυο ημίχρονα.

Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ - Κόνναχς Κουέι Νομάντς: Στο πρώτο παιχνίδι η Σαχτιόρ πέτυχε εύκολη νίκη 3-1 και θα προκριθεί. Παίζουμε τον 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 1.99.

Κέσλα - Μπαλζάν Γιουθς: Στο πρώτο παιχνίδι η Μπαλζάν διέλυσε 4-1 την Κέσλα. Προτιμούμε το 12 & over 2.5 της betshop.gr στο 2.43.

AIK - Σάμροκ: Στο πρώτο παιχνίδι η ΑΙΚ επιβλήθηκε της Σάμροκ 1-0. Θα ποντάρουμε στον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.72.

Βαρντάρ - Πιούνικ Γιέρεβαν: Στο πρώτο παιχνίδι η Πιούνικ αναδείχτηκε νικήτρια 1-0. Παίζουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.34.

Χάκεν - Λιεπάγα: Στο πρώτο παιχνίδι η Χάκεν έκανε περίπατο και κέρδισε 3-0. Προτιμούμε το 2.92 της betshop.gr να νικήσει η Χάκεν και στα δυο ημίχρονα.

Ζαλγκίρις Βίλνιους - Κλάκσβικ: Στο πρώτο παιχνίδι η Ζαλγκίρις είχε νικήσει 2-1. Ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.73.

Πρίστινα - Φόλα Ες: Στο πρώτο παιχνίδι, 0-0. Συνεπώς ο 1 & no goal της betshop.gr στο 2.62 είναι ελκυστική απόδοση.

Νόρντζελαντ - Κλίφτονβιλ: Στο πρώτο παιχνίδι η Νόρτζελαντ νίκησε 1-0. Παίζουμε το 1.96 της betshop.gr να νικήσει η γηπεδούχος και στα δυο ημίχρονα.

Κοπεγχάγη - Κουόπιο: Στο πρώτο παιχνίδι οι Δανοί είχαν νικήσει 1-0. Εμείς θα ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.89.

Μάριμπορ - Παρτιζάν Τιράνων: Στο πρώτο παιχνίδι η Μάριμπορ είχε επικρατήσει 1-0 των Αλβανών στα Τίρανα. Θα παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.84.

FK Σαράγεβο - Μπανάντς: Στο πρώτο παιχνίδι η Σεράγεβο ήταν η νικήτρια με 2-1. Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό πληρώνεται από την betshop.gr στο 1.88.

Τρέντσιν - Μπουντούσνοστ: Στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει η Τρέντσιν 2-0. Θα παίξουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.34.

Παρτιζάν - Ρουντάρ Πλιέβλια: Στο πρώτο παιχνίδι η Παρτιζάν είχε εύκολο έργο, 3-0 τη Πλιέβλια. Παίζουμε το 2.46 της betshop.gr να νικήσει η Παρτιζάν και στα δυο ημίχρονα.

Μλαντόστ Ποντγκόρικα - Τορσάβν Β36: Στο πρώτο παιχνίδι, οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0. Θα παίξουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στην πολύ καλή τιμή του 2.36.

Όσιγιεκ - Πετροκάμπ: Στο πρώτο παιχνίδι οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. Παίζουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.75.

Tρε Φιόρι - Ρούνταρ: Στο πρώτο παιχνίδι η Ρούνταρ είχε κερδίσει 7-0, άρα έχει ήδη πάρει την πρόκριση. Ποντάρουμε στο 2.67 της betshop.gr να κερδίσει η φιλοξενούμενη και στα δύο ημίχρονα.

Κολερέιν - Σπάρτακ Σουμπότιτσα: Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. Παίζουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 2.58.

Ρούναβικ - Χιμπέρνιαν: Στο πρώτο παιχνίδι η Χιμπέρνιαν είχε κερδίσει 6-1. Ποντάρουμε στο διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 1.82.

Ντάνταλκ - Λεβάντια Ταλίν: Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε η Ντάνταλκ με 1-0. Θα προτιμήσουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.43.

Ουίπεστ - Νέφτσι Μπακού: Στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει η Νέφτσι 3-1. Παίζουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.78.

Ντομζάλε - Σιρόκι Μπριτζέγκ: Στο πρώτο παιχνίδι οι ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.62.

Χαφναρφιόρντουρ - Λάχτι: Στο πρώτο παιχνίδι η Χαφναρφιόρντουρ κέρδισε 3-0. Θα παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.91.


Εμπνεύσεις

Ντιναμό Τιφλίδας - Ντουνάισκα Στρέντα: Στο πρώτο παιχνίδι οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1. Θα ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στην εξωφρενική τιμή του 4.05!

Ζαρία Μπάλτι - Γκόρνικ Ζαμπρζέ: Στο πρώτο παιχνίδι η Γκόρνικ επικράτησε 1-0 της Ζαρία. Ποντάρουμε στο 2 & goal – goal της betshop.gr στην τιμή του 3.44.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Φερεντσβάρος: Στο πρώτο παιχνίδι οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1. Θα πάρουμε ένα ρίσκο και θα ποντάρουμε στον 1 & over 3.5 της betshop.gr στην απίστευτη τιμή του 5.80!

Νιεντεκόρν - Γκαμπάλα: Στο πρώτο παιχνίδι η Γκαμπάλα έχασε 2-0 στην έδρα της από την Νιεντεκόρν. Δύσκολο παιχνίδι. Θα το παίξουμε στην εκπληκτική τιμή του 4.15 της betshop.gr για 2 & goal – goal.

Μπεϊτάρ Ιερουσαλίμ - Τσικούρα Σακέρε: Στο πρώτο παιχνίδι οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0. Προτιμούμε τον 1 & under 2.5 της betshop.gr στο 3.46!

Λουφτετάρι Γζιροκάστερ - Βέντσπιλς: Στο πρώτο παιχνίδι η λετονική Βέντσπιλς διέλυσε 5-0 την αντίπαλό της, που είναι αλβανική ομάδα. Θα πάρουμε ρίσκο και θα παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 4.65.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης