Ιστιοπλοΐα: Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στα Tornado οι Πασχαλίδης - Κωνσταντινίδης!

Ιστιοπλοΐα: Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στα Tornado οι Πασχαλίδης - Κωνσταντινίδης!

Στους αγώνες της Γαλλίας ο Ιορδάνης Πασχαλίδης με τον Πέτρο Κωνσταντινίδη κατέλαβαν την πρώτη θέση ανάμεσα σε 24 σκάφη

tornn
Στις 8 ιστιοδρομίες που έγιναν οι αθλητές του Ν.Ο.Θ. πήραν 6 πρώτες θέσεις και 2 δεύτερες και πανάξια ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Ήταν το 8ο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα από ιστιοπλόους της συγκεκριμένης κλάσης. Τα 6 τα έχουν κατακτήσει οι Πασχαλίδης - Τριγκώνης και τα δύο οι Πασχαλίδης - Κωνσταντινίδης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος έχει φτάσει στα 51 του χρόνια και θεωρείται από τους κορυφαίους ιστιοπλόους στον κόσμο στα Τornando και ο δεύτερος είναι μόλις 19 χρόνων και ο Πασχαλίδης είναι ο δάσκαλός του.

Στις δηλώσεις του, άλλωστε, ο Ιορδάνης Πασχαλίδης στέκεται στον νεαρό Κωνσταντινίδη, για τον οποίο εκτιμά ότι μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διεθνή καριέρα. Ο 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε: «Ο μεγάλος μας στόχος είναι να διατηρήσουμε την κλάση στην Ελλάδα και να την ενισχύσουμε, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μικτό πλήρωμα. Ο Πέτρος δουλεύει πολύ σκληρά, αγαπά αυτό που κάνει και είναι το μέλλον στα Καταμαράν. Να έχουμε πρώτα υγεία και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να διατηρηθούμε στην κορυφή».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης