Μανωλάς: «Ετοιμος να κοντράρω τον Ρονάλντο»

Μανωλάς: «Ετοιμος να κοντράρω τον Ρονάλντο»

Ετοιμος για τις μάχες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και στο σπριντ δήλωσε ο σέντερ-μπακ της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στους Giallorossi

ronaldo-manolas
«Δουλεύουμε πολύ σκληρά, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με τον προπονητή, αφού δουλεύουμε μαζί από πέρυσι» είπε στο Sky ο Ελληνας σέντερ-μπακ, ο οποίος μίλησε αρχικά για την ομάδα του.

«Περιμένουμε πλέον τις μεταγραφές και να δούμε τι θέλει να κάνει ο προπονητής. Είναι σημαντικό ότι βρίσκονται εδώ από την προετοιμασία. Εχω δει μόνο 1-2 προπονήσεις, οπότε δεν μπορώ να πω ποιος με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο, όμως είναι καλοί χαρακτήρες που θα τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο. Είμαστε δυνατοί και εκτός από την αποχώρηση του Ναϊνγκολάν έχουμε την ίδια ομάδα. Είμαστε έτοιμοι, μπορούμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Το μέλλον μου; Είμαι χαρούμενος στην Ρόμα, θέλω να μείνω εδώ. Ο Αλισον; Ελπίζω να μείνει, είναι στο καλύτερο επίπεδό του και μας βοήθησε πολύ πέρυσι».

Ο Μανωλάς, ρωτήθηκε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη μεταγραφή του από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Γιουβέντους.

«Στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι πιο δυνατός, είναι πολύ καλή ομάδα όμως αυτό πρέπει να το δούμε στο γήπεδο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο μαζί με τον Μέσι, έχει κατακτήσει πέντε Χρυσές Μπάλες και έχει πετύχει πάνω από 100 γκολ στο Champions League. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης όμως εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Αν είμαι πιο γρήγορος; Στο γήπεδο θα φανεί, είμαι έτοιμος να τον κοντράρω».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης