Οι εφτά παίκτες που θέλει ο Δώνης ως τις αρχές Αυγούστου

Οι εφτά παίκτες που θέλει ο Δώνης ως τις αρχές Αυγούστου

Τον σχεδιασμό για τον δικό του Παναθηναϊκό συνεχίζει ο Γιώργος Δώνης. Το σχέδιο και οι απαιτήσεις του Έλληνα τεχνικού από τον Νταμπίζα, Σε ποιες θέσεις θα γίνουν μεταγραφές

donis
Μπορεί οι συνθήκες στον Παναθηναϊκό λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών να μην είναι ευνοϊκές, όμως το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού συνεχίζει τον σχεδιασμό και ρίχνει το βάρος στο βάθος του ρόστερ και στους παίκτες που πρέπει να αποκτηθούν για να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Όπως αναφέρει το σημερινό ρεπορτάζ της «Πράσινης», ο Γιώργος Δώνης θέλει ούτε λίγο, ούτε πολύ εφτά παίκτες…
Αναλυτικά τα θέλω του Γιώργου Δώνη ξεκινούν από τον βασικό φορ. Αυτή θα είναι η καλύτερη και πιο δαπανηρή μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο επιθετικός θα είναι ξένος και θα έρθει είτε ως ελεύθερος, είτε με τη μορφή δανεισμού.

Από εκεί και έπειτα, προπονητής και τεχνικός διευθυντήςε του τριφυλλιού συμφώνησαν ότι θα πρέπει να αποκτηθούν τρεις Έλληνες επιθετικούς κάτω των 23 ετών, με τον έναν να είναι ο Καμπετσής. Δύο στόπερ επίσης νεαροί, ώστε να δώσουν βάθος πίσω από τους έμπειρους Κολοβέτσιο, Οικονόμου και ένας αριστερός μπακ, ώστε να υπάρχει άλλη μια λύση πίσω από τον Ινσούα.

Με βάση το ρεπορτάζ, όλοι αυτοί θα πρέπει να έχουν έρθει μέχρι τις αρχές Αυγούστου, ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης