Ολυμπιακός: Νομικός εκρόσωπος ο Γκαγκάτσης

Ολυμπιακός: Νομικός εκρόσωπος ο Γκαγκάτσης

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα είναι ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη δικαστική διαμάχη με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και... όχι μόνο!

Ολυμπιακός: Νομικός εκρόσωπος ο Γκαγκάτσης
Βγήκε είδηση από τη συνάντηση του βαγγέλη Μαρινάκη με τον Σωκράτη Κόκκαλη: Ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα είναι ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη δικαστική διαμάχη με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού, ενημερώθηκε για την υπόθεση και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του.

Σε πρώτη φάση, ο ρόλος του Βασίλη Γκαγκάτση περιορίζεται μόνο στην υπόθεση «Γκαλέτι», αλλά οι φήμες και τα σενάρια για μόνιμη συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους», δίνουν και παίρνουν ήδη. Αλλωστε το σενάριο «κρατάει» εδώ κι αρκετούς μήνες, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα... Θα πρέπει εντούτοις να θεωρείται δεδομένο ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ θα αναλάβει μόνιμα το συγκεκριμένο πόστο στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Οσον αφορά την υπόθεση Γκαλέτι, ο Αργεντινός ζητά όλα τα λεφτά του συμβολαίου του μέχρι το 2013 ενώ ο Ολυμπιακός του δίνει τα χρήματα που δικαιούται μέχρι το 2011. Οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Κλείσιμο

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης που διετέλεσε πρόεδρος της ΕΠΟ για 11 χρόνια, είχε συνεργαστεί νομικά με τον Ολυμπιακό πριν πολλά χρόνια.

Η συνάντηση

Στη συνάντηση του Β. Μαρινάκη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλ, οι δύο άνδρες συζήτησαν σε καλό κλίμα τόσο για αγωνιστικά θέματα όσο και για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό αλλά και για το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Βάση της συμφωνίας ο κ. Μαρινάκης θα λάβει το 50% των μετοχών της «Καραϊσκάκη Α.Ε» που ανήκει στον Σωκράτη Κόκκαλη. Το άλλο 50% ανήκει στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης