Πρίντεζης στο Eurohoops: “Έρχονται από μόνοι τους και μου λένε να παίξουν στο LG AegeanBall Festival”

printezuiss

Στην τρίτη χρονιά του LG AegeanBall Festival στη Σύρο, ο Γιώργος Πρίντεζης παρέλαβε τιμητική πλακέτα ως πρεσβευτής του νησιού και του αθλητισμού στην Ελλάδα και στον κόσμο, θα αποκτήσει τη δική του αίθουσα στο ΑΚΔΕ Σύρου “Δημήτριος Βικέλας” και βλέπει το όραμά του να γιγαντώνεται.

Η πρώτη φορά ήταν αναγνωριστική. Αλλά κι απολύτως επιτυχημένη. Η δεύτερη καλύτερη της πρώτης. Η τρίτη δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα κι η επιτυχία είναι ήδη προεξοφλημένη. Τα χρόνια περνούν, τα LG AegeanBall Festivals πάνε κι έρχονται, αλλά το καθένα εξακολουθεί να παραμένει μοναδικό. Όπως ακριβώς τα έχει οραματιστεί για τη Σύρο ο Γιώργος Πρίντεζης. Κι όλοι όσοι είναι κάθε φορά στις εξέδρες γύρω από την Πλατεία Μιαούλη και στα σκαλιά του επιβλητικού Δημαρχείο Ερμούπολης-Σύρου φροντίζουν με την παρουσία τους και μόνο να του υπενθυμίζουν πόσο καλά έκανε που τόλμησε.

“Αυτό γίνεται γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει το πόσο, να το πω ‘αθώο’, πόσο ωραίο είναι όλο αυτό, η συγκεκριμένη γιορτή, γιατί δεν είναι μόνο η κοινωνική προσφορά που δίνουμε, δεν είναι μόνο η χρηματοδοτική, είναι ότι πάρα πολύς κόσμος θέλει να δει όλους τους αθλητές μαζί, ξέχωρα από χρώματα, ξέχωρα από ομάδες, να περάσουν ένα όμορφο τριήμερο, να παρακολουθήσουν το μπάσκετ μπροστά σε ένα καταπληκτικό δημαρχείο σε έναν πολύ ωραίο χώρο και να προαχθεί κι αυτό μέσα από το άθλημα όσο πιο πολύ γίνεται” είπε στο Eurohoops ο “Πριντ”, ο οποίος, αν και συνήθως χαμηλών τόνων, δε μπορεί να είναι στην περίπτωση του συγκεκριμένου τουρνουά.

Διαβάστε περισσότερα στο: www.eurohoops.net

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsitsipas_ar

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε αποκλειστικά στο «Gala» για τη διαδρομή του από τα τερέν της Βουλιαγμένης στα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου - Αποκάλυψε τις δυσκολίες, εξήγησε πόσο εύκολα ξοδεύονται 500.000 ευρώ και μίλησε για το travel vlog του στο ΥouΤube και τη γιαγιά του που ρωτάει τι είναι το Grand Slam

12