Ολυμπιακός: Έμεινε και ο Παπανικολάου!

Ολυμπιακός: Έμεινε και ο Παπανικολάου!

Τα ερυθρόλευκα θα συνεχίσει να φοράει ο Κώστας Παπανικολάου! Ο Έλληνας φόργουορντ συμφώνησε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να παραμείνει για τρία ακόμα χρόνια στον Ολυμπιακό

4484128
Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Κώστας Παπανικολάου!  Η συνάντηση του Έλληνα φόργουορντ με τους αδερφούς Αγγελόπουλους κατέληξε σε συμφωνία, ώστε να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Στη συζήτηση των δυο πλευρών υπήρξαν αμοιβαίες υποχωρήσεις, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να ξεπεραστεί η διαφορά των περίπου 500.000 ευρώ σε βάθος τριετίας που τις χώριζε (2,5 εκατ. ευρώ προσέφερε ο Ολυμπιακός, 3 εκατ. ευρώ ζητούσε ο παίκτης).

Αφού βρέθηκε λοιπόν η «χρυσή τομή», ο Παπανικολάου υπέγραψε κλειστό τριετές συμβόλαιο, δηλώνοντας ενθουσιασμένος που θα μείνει στην ομάδα με την οποία έχει δεθεί:

«Όλα πήγαν καλά. Υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα. Συμφωνήσαμε για τρία χρόνια. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και οι δυο και αυτό που έχει σημασία να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Μένω με τα φιλαράκια μου σε μια ομάδα που είμαι χρόνια, έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές και πραγματικά είμαι χαρούμενος που οι πρόεδροι με εμπιστεύονται για να συνεχίσω.

Ο Ολυμπιακός είναι το υψηλότερο σκαλί, δεν πάει πιο ψηλά. Υπάρχει μια σχέση που δεν είναι μόνο επαγγελματική, μπορώ να την πω σχέση φιλίας. Εγώ και όλα τα υπόλοιπα παιδιά θέλουμε να μείνει και ο Παπαπέτρου και είμαι σίγουρος ότι και οι πρόεδροι θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης