Τσακίρης: «Μέχρι την Παρασκευή θα έχει κριθεί του Πόνσε»

Τσακίρης: «Μέχρι την Παρασκευή θα έχει κριθεί του Πόνσε»

Το αργότερο ως την Παρασκευή θα μπορεί να γνωρίζει η ΑΕΚ, αν θα έχει στο ρόστερ της την ερχόμενη σεζόν τον Εζέκιελ Πόνσε, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης

155627
Λίγα… επεισόδια απομένουν ακόμα ως την ολοκλήρωση του σίριαλ της μετακίνησης του Εζέκιελ Πόνσε στην ΑΕΚ.

Όπως μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, επιθυμία του Αργεντινού αλλά και του πατέρα του είναι να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα περισσότερο προηγμένο του ελληνικού, όπως είναι αυτά της Γαλλίας και της Ισπανίας.

Αν ωστόσο ως την Παρασκευή δεν έχει βρει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί, τότε θα έρθει στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση και εν συνεχεία θα μεταβεί στο Κίελτσε. Κάτι βέβαια που αποτελεί επιθυμία τόσο της ΑΕΚ όσο και της Ρόμα, με τους δύο συλλόγους να έχουν συμφωνήσει στα πάντα.

Τέλος σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των κιτρινόμαυρων, η άφιξη του νέου αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς στην πολωνική πόλη θα επισπεύσει τις εξελίξεις στις περιπτώσεις του κεντρικού μέσου αλλά και του εξτρέμ, με τους ιθύνοντες να επιθυμούν τα δύο αυτά ζητήματα να έχουν κλείσει πριν η ομάδα επιστρέψει από την Πολωνία.

Διαβάστε περισσότερα: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης