ΠΑΟΚ -Νόρτζελαντ 1-2: Ψάχνεται και... ψάχνει ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ -Νόρτζελαντ 1-2: Ψάχνεται και... ψάχνει ο Δικέφαλος

Στην Στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας ο κακός ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 2-1 από την Νόρτζελαντ και δείχνει πως χρειάζεται ακόμη δουλειά, την ώρα που ψάχνει και λύσεις ειδικά στην επίθεση

4498299
Ο ΠΑΟΚ δεν έπεισε στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία, στο οποίο και γνώρισε την πρώτη του ήττα με 2-1 από την Νόρτζελαντ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, είχε ένα πολύ κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο με αρκετά και σοβαρά λάθη στην άμυνα. Στην επανάληψη η εικόνα βελτιώθηκε, όμως και πάλι ο ΠΑΟΚ δεν... έπεισε!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Λουτσέσκου έκανε δοκιμές με αρκετά νέα πρόσωπο, αλλά και φυσικά ποδοσφαιριστές που έπαιξαν μαζί σχεδόν όλη την περσινή σεζόν. Το αποτέλεσμα όμως ήταν αρκετά κακό... Αυτό έφερε και το 1-0 της Νόρτζελαντ που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος μόλις στο 6'.

Ο Πέτερσεν σέντραρε από τα αριστερά, ο Βιερίνια δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Όλσεν από κοντά έκανε το 1-0. Από το γκολ κι έπειτα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανέβει, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα... Κάπως έτσι, η Νόρτζελαντ δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το προβάδισμα και μετά από ένα τραγικό λάθος του Μιχόγεβιτς έφτασε στο 2-0 με τον Γκότσγουεϊ. Κάπως έτσι, το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους Δανούς μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα. Απείλησε αρχικά στο 53' με τον Μπαλογιάννη να σουτάρει και τον Λάρσεν να μπλοκάρει, ενώ ίδια ήταν η κατάληξη και στο σουτ του Κουλούρη στο 62'. Τελικά στο 75' ο «Δικέφαλος» του βορρά βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα με τον Κουλούρη. Σέντρα του Λημνιού από τα δεξιά, ο Πέδρο Ενρίκε με κεφαλιά πάσα πέρασε στον Έλληνα φορ κι αυτός με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το 2-1.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έψαξε και την ισοφάριση, όμως στο 76' το σουτ του Πέδρο Ενρίκε απομακρύνθηκε, ενώ στο 90' το νέο σουτ του ίδιου έφυγε άουτ. Κάπως έτσι το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ επί Ολλανδικού εδάφους.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης