Super League: Δυσαρέσκεια Βασιλειάδη, αλλά νέα συνάντηση τη Δευτέρα

Super League: Δυσαρέσκεια Βασιλειάδη, αλλά νέα συνάντηση τη Δευτέρα

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δέχθηκε μεν να συναντηθεί τη Δευτέρα με τη Λίγκα, αλλά αυτό συνέβη για λόγους ευγένειας, καθώς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τη μη αποδοχή της προτάσεως του

Vasiliadis_Liga
Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά και το σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ. Υστερα από δίωρη κουβέντα όπου υπήρξαν και μικροεντάσεις (με αφορμή τους δανεισμούς κάποιων παικτών), οι ομάδες κατέληξαν στην εξής ομόφωνη απόφαση.

Οπου τα κυριότερα σημεία της είναι τα εξής, 1)Οι ομάδες συμφωνούν στο γενικό πλαίσιο της πρότασης Βασιλειάδη, για τη δημιουργία τριών κατηγοριών και για τα περισσότερα κριτήρια συμμετοχής που θέτει. 2) Την επόμενη σεζόν θα διεξαχθεί πρωτάθλημα με 16 ομάδες χωρίς πλέι οφ. 3) Από το 2019/20 θα μειωθούν στις 14,αριθμός που αποτελεί – όπως φαίνεται – κόκκινη γραμμή για εκείνες και 4) να βρεθεί λύση για τις «άστεγα» τηλεοπτικά ομάδες, καθώς γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι εάν δεν συμβεί αυτό, τότε δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Κάτι που θέλουν όλοι, όχι μόνο οι ομάδες που δεν έχουν σχετικό συμβόλαιο.

Την ίδια στιγμή όμως η πλευρά του Υφυπουργού δείχνει αμετακίνητη. Είναι χαρακτηριστική η απάντηση που έστειλε στο αίτημα της Σούπερ Λιγκ ώστε να υπάρξει τη Δευτέρα νέα συνάντηση, καθώς ναι μεν την αποδέχθηκε, αλλά την χαρακτήρισε... τυπική.

Η θέση του είναι πως σήμερα περίμενε ένα «ναι ή ένα όχι», στην πρόταση που έκανε και όχι νέο κύκλο συζητήσεων. Για τους οποίους πάντως ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης έδειξε να πιστεύει πως μπορεί να βρεθεί λύση.

Το συμπέρασμα είναι πως σήμερα, 29 Ιουνίου, ακόμη τα πάντα είναι «ρευστά», παρότι σε περίπου 50 ημέρες έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Κανείς όμως δεν... ορκίζεται πως, πότε και με πια φόρμουλα θα συμβεί αυτό.

Δείτε την απαντητική επιστολή του Υφυπουργού προς την Super League


Κλείσιμο
Epistoli_Vasiliadi



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης