Ο Ράμα άνοιξε λογαριασμό για να πληρώσει το πρόστιμα των Τσάκα-Σακίρι για τον «αλβανικό αετό»

Ο Ράμα άνοιξε λογαριασμό για να πληρώσει το πρόστιμα των Τσάκα-Σακίρι για τον «αλβανικό αετό»

Ανακοίνωσε ότι ο λογαριασμός ονομάζεται «μην φοβάστε τον αετό» εξηγώντας ότι η κίνηση αυτή αποτελεί «μια χειρονομία ευγνωμοσύνης στους δύο αθλητές». 

tsaka-sakir-1

Τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το πρόστιμο των 13.000 ευρώ που επιβλήθηκε στους Τσάκα και Σακίρι για τον «αλβανικό αετό» που έκαναν στον αγώνα της Ελβετίας με τη Σερβία ανακοίνωσε ότι άνοιξε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.

Ο Ράμα χαρακτήρισε το πρόστιμο «παράλογο» και ανακοίνωσε ότι ο λογαριασμός ονομάζεται «μην φοβάστε τον αετό» εξηγώντας ότι η κίνηση αυτή αποτελεί «μια χειρονομία ευγνωμοσύνης στους δύο αθλητές».



Σε παρόμοια κίνηση προχώρησαν και οι αρχές του Κοσόβου που ενεργοποίησαν μια διαδικτυακή καμπάνια με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώθηκαν περίπου 20.000 ευρώ.

Αν και οι δύο παίχτες της Ελβετίας που έχουν καταγωγή καταγωγή από το Κόσβο απειλούνταν μέχρι και με αποκλεισμό δύο αγώνων εντούτοις η παγκόσμια ομοσπονδία τους τιμώρησε απλώς με πρόστιμο.

'Ετσι ο προπονητής της ομάδας Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς θα έχει και τους τρεις στη διάθεσή του ενόψει του προσεχούς αγώνα με την Κόστα Ρίκα, όπου η Ελβετία θέλει να σφραγίσει -κόντρα στους αποκλεισμένους Λατιανομερικάνους- το εισιτήριο για τους «16» του Μουντιάλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης