Μπακς: Γιάννης και Μπουντενχόλζερ… τα λένε στην Ελλάδα!

Μπακς: Γιάννης και Μπουντενχόλζερ… τα λένε στην Ελλάδα!

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα και θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον αστέρα της ομάδας του, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

δηφγw
Ο νέος προπονητής της Μιλγουόκι Μπακς θα ταξιδέψει στην χώρα μας για μερικές ημέρες και στο διάστημα αυτό, θα τα πει από κοντά με τον ”Greek Freak”.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές εδώ και λίγο καιρό και σχεδιάζει να μιλήσει με τον Μπουντενχόλζερ για τη νέα χρονιά.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν, ο 24χρονος σταρ έχει μιλήσει για τον νέο προπονητή του, δηλώνοντας τον ενθουσιασμό του για την επικείμενη συνεργασία: ”Ξέρω ότι είναι σπουδαίος προπονητής. Ήταν καλύτερος προπονητής της χρονιάς το 2015. Είχαμε ωραία συζήτηση για το πλάνο της ομάδας, αλλά και το πώς θα με χρησιμοποιήσει τη νέα σεζόν. Πως θα βοηθήσει την ομάδα. Είχα κάποιες… δύσκολες ερωτήσεις για εκείνον. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για εκείνον.

Σημαίνει πολλά για εμάς. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις, αυτό το κάνει το front office. Είχαμε μια πολύ ωραία κουβέντα και θα δούμε τη νέα σεζόν πώς θα πορευτούμε”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο 49χρονος τεχνικός: ”Είμαστε τυχεροί που έχουμε παίκτες όπως τον Γιάννη, οι οποίοι θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε. Αυτοί οι παίκτες είναι η βάση για τους τίτλους.

Αναμφίβολα ο Γιάννης είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Μιλήσαμε ήδη, άμεσα θα γνωριστούμε ακόμα καλύτερα. Είναι μόλις 23 ετών, αλλά έχει σημαντική αντίληψη ως προς το άθλημα. Θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Όταν χτίζεις μια ομάδα, το σημαντικότερο είναι να συνδέονται οι παίκτες στο παρκέ, οι άνθρωποι στο προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση, όλοι”.

Κλείσιμο
Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης