Basket League: Η κλήρωση ορίστηκε, ο χορηγός αναζητείται

Basket League: Η κλήρωση ορίστηκε, ο χορηγός αναζητείται

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε η κλήρωση της Basket League να γίνει στις 23 Ιουλίου ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου χορηγού ονοματοδοσίας του πρωταθλήματος

ΕΣΑΚΕ
Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ στον ΕΣΑΚΕ με τον πρόεδρο, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να ενημερώνει τις ομάδες για διάφορα θέματα.

Αρχικά αποφασίστηκε η κλήρωση να γίνει νωρίς και ορίστηκε για τις 23 Ιουλίου. Αυτό ήταν ένα αίτημα των ομάδων την τελευταία διετία ώστε να γνωρίζουν από νωρίς τις ημερομηνίες και να μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους κυρίως αυτές που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα ο ΕΣΑΚΕ «πονοκεφαλιάζει» για το θέμα του χορηγού αφού η στοιχηματική εταιρεία που είχε δώσει πέρυσι τα χρήματα αποσύρθηκε. Πλέον άπαντες βρίσκονται σε αναζήτηση νέου χορηγού με τον Γαλατσόπουλο να είναι πεπεισμένος πως θα βρεθεί λύση.

Τέλος συζητήθηκε και το θέμα της τηλεοπτικής στέγης. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ διατηρούν συμβόλαιο με την Cosmote TV, αλλά οι υπόλοιπες 11 ομάδες δεν έχουν ακόμη κάποιο κανάλι.

Πάντως ραντεβού με την ΕΡΤ έχει υπάρξει και από την πρώτη κιόλας κουβέντα υπήρχε σύμπλευση σκέψης, χωρίς όμως να αποκλείεται το σενάριο να μπει κάποιο άλλο κανάλι... σφήνα αφού υπάρχει φημολογία για μπάσιμο του «Epsilon».

Τέλος εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση του Προέδρου Βαγγέλη Γαλατσόπουλου να ονομαστεί η αίθουσα του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ «Παύλος Γιαννακόπουλος» ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μεγάλη προσφορά του πρόσφατα εκλιπόντος στο ελληνικό μπάσκετ και στο Σύνδεσμο μας, του οποίου υπήρξε εκ των θεμελιωτών.
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης