Ρόι Κιν για Κάρλος Κεϊρός: «Καλός προπονητής, αλλά έπρεπε να είχα κόψει το κεφάλι του»

Ρόι Κιν για Κάρλος Κεϊρός: «Καλός προπονητής, αλλά έπρεπε να είχα κόψει το κεφάλι του»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δούλεψε με τον Κάρλος Κεϊρός για πολλά χρόνια στο «Όλντ Τράφορντ» και παραδέχεται ότι είχαν μια σχέση αγάπης και μίσους

Carlos
Ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός του Ιράν, έκανε τα παράπονά του για το VAR, ενώ έριξε και τα καρφιά του για το γκολ του Βίγια στο Μουντιάλ του 2010.

Ο Κάρλος Κεϊρός υπήρξε προπονητής του Ρόι Κιν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε δύο διαφορετικές περιόδους, και ο Ιρλανδός μίλησε με τα καλύτερα, αλλά και… τα χειρότερα λόγια για τον πρώην τεχνικό του.

«Είναι ένας καταπληκτικός προπονητής όπως πολλοί άλλοι με τους οποίους δούλεψα στη Γιουνάιτεντ», είπε ο σκληροτράχηλος μέσος.

Παρόλα αυτά τόνισε ότι στη δεύτερη περίοδο που συνυπήρξαν, ο Κεϊρός δεν τον σεβάστηκε.
«Πιθανώς έχει μια νοοτροπία λίγο διαφορετική, αλλά είχα μια καλή σχέση μαζί του, ειδικά στην πρώτη του παρουσία στην ομάδα, αλλά τη δεύτερη περίοδο και στο φινάλε της καριέρας μου δεν με σεβάστηκε, κάτι για το οποίο είχαμε μια μικρή διαμάχη».

Ο Κιν αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος τεχνικός αμφισβήτησε την πίστη του στην ομάδα.
Κλείσιμο
«Αμφισβήτησε την πίστη μου και του είπα που θα μπορούσε να πάει. Ένα από τα πράγματα που μετανιώνω πιο πολύ είναι που δεν του ξερίζωσα το κεφάλι, αλλά είναι καταπληκτικός προπονητής και έκανε εκπληκτική δουλειά».

Δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που πέρασε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θεωρεί ότι ο Κάρλος Κεϊρός είναι δύσκολος χαρακτήρας. Την ίδια άποψη έχει και ο Γάλλος, Πατρίκ Εβρά που έχει δηλώσει πως «Θα έλεγα ότι είναι ένα άτομο εξαιρετικά δύσκολο».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης