Κούπερ: «Εάν δεν με θέλουν στην Αίγυπτο θα φύγω»

Κούπερ: «Εάν δεν με θέλουν στην Αίγυπτο θα φύγω»

Η θέση του Αργεντινού στην Αίγυπτο θεωρείται πλέον επισφαλής με τον Αργεντινό τεχνικό να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του

Cooper
Έντονη δυσφορία έχουν προκαλέσει στην Αίγυπτο οι επιλογές, αλλά και ο τρόπος που παρέταξε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ τους «Φαραώ» στο ματς με την Ρωσία που βρήκε την «Αρκούδα» να επικρατεί με 3-1.

Το μέλλον του Αργεντινού τεχνικού στην εθνική Αιγύπτου φαντάζει αβέβαιο, με τον Κούπερ να εμφανίζεται πρόθυμος να αποχωρήσει εάν του ζητηθεί.

«Είτε μείνω, είτε φύγω είναι κάτι που δεν εξαρτάται από μένα. Εάν οι υπεύθυνοι δεν είναι ευχαριστημένοι με όσα έχω κάνει, τότε θα είμαι ο πρώτος που θα φύγω. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό».

Ο πρώην προπονητής του Άρη επιμένει στο αμυντικογενές σύστημα που εφαρμόζει, ωστόσο τα τρία γκολ που δέχθηκε η Αίγυπτος χάλασαν τα σχέδια του.

«Η ομάδα πάντα αμύνεται καλά. Σήμερα είχαμε 10-15 λεπτά όπου ήμασταν πολύ κακοί. Γι' αυτό ηττηθήκαμε. Δεν νομίζω πως ήταν θέμα έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης. Δεν γίνεται να αποσυντονίζεσαι όταν παίζει σε Μουντιάλ, όμως κάποιες φορές ένα λάθος μπορεί να σε βγάλει από τον ρυθμό σου».

Κλείσιμο
Ο Κούπερ παράλληλα αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μοχάμεντ Σαλάχ.

«Η εθνική ομάδα είναι πάνω από κάθε άτομο. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Θα δούμε εάν θα συνεχίσω ή όχι. Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης