Παναθηναϊκός: Τα... λένε Γιαννακόπουλος και Πασκουάλ για τη νέα σεζόν!

Παναθηναϊκός: Τα... λένε Γιαννακόπουλος και Πασκουάλ για τη νέα σεζόν!

Μπορεί να μην πέρασε μία εβδομάδα από την κατάκτηση του τίτλου ωστόσο αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού με τη συνάντηση της διοίκησης με το προπονητικό τιμ

4338285
Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ανοικτά ζητήματα της ομάδας.

Πρώτο και καλύτερο δεν είναι άλλο από την ανανέωση του Νικ Καλάθη! Ο φυσικός ηγέτης των «πρασίνων» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ και αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες προκειμένου να οριστικοποιήσει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό υπογράφοντας νέο τριετές συμβόλαιο.

Βέβαια ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι, κάτι που θα συμβεί μόνο από τη στιγμή που «πέσουν» οι υπογραφές και μετά. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πιθανότητες παραμονής του είναι πολύ περισσότερες από αυτές της αποχώρησης.

Ουσιαστικά πάνω σε αυτήν την βάση θα γίνει και η συζήτηση της διοίκησης με το τεχνικό τιμ της ομάδας αφού από την ανανέωση του Καλαθη εξαρτώνται και όλες οι υπόλοιπες κινήσεις του Παναθηναϊκού.
Πηγή:www.gazzettta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης