Προς μονοετές συμβόλαιο με Δώνη ο Παναθηναϊκός

Προς μονοετές συμβόλαιο με Δώνη ο Παναθηναϊκός

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται η συνάντηση Αλαφούζου-Δώνη, που θα κλείσει οριστικά τη συμφωνία

donis-pagos-new
Όπως ενημέρωσε χθες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το θέμα του προπονητή θα οριστικοποιηθεί μέχρι τη Παρασκευή, καθώς μιλάμε για μια υπόθεση που έχει ήδη καθυστερήσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οη πλευρά του τριφυλλιού ήθελε να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές που αφορούν στις αποζημιώσεις του Δώνη και του επιτελείου του, σε περίπτωση που υπέγραφε τριετές συμβόλαιο. Όμως όλα δείχνουν ότι αυτό θα αλλάξει…

Ο Έλληνας τεχνικός ήθελε εξ αρχής μονοετή συνεργασία και μετά από σκέψεις οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φαίνεται να συμφωνούν μαζί του. Οι πράσινοι ήθελαν αρχικά να «δέσουν» του τεχνικό επιτελείο, όμως τα πρόσφατα παραδείγματα(πλην του Ουζουνίδη) έχουν δείξει ότι θα πρέπει να πάνε πιο επιφυλακτικά. Έτσι όλα συνηγορούν ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν σε πρώτη φάση σε συνεργασία για έναν χρόνο, έτσι ώστε μέσα σε αυτή τη χρονιά να δουν αν είναι αμφότεροι ικανοποιημένοι και το επόμενο καλοκαίρι να τα ξαναπουν.

Πάντως οι ανακοινώσεις προπονητή και τεχνικού διευθυντή πρέπει να γίνουν άμεσα, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις ενόψει της προετοιμασίας.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης