ΠΑΟΚ: Επιστροφή για έξι στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Επιστροφή για έξι στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το απόγευμα της Τετάρτης (20/6) μια προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία τη νέα χρονιά, με τους Ενρίκε, Χαρίση, Κίτσιου, Χατζηισαΐα, Μυστακίδη και Λάμπρου να επιστρέφουν

paok
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα στο πρώτο στάδιο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας, με έξι από τους πολλούς δανεικούς ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν και να υπολογίζονται για την αποστολή που την Παρασκεύη (22/6) θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η καλοκαιρινή προετοιμασία του Δικεφάλου ξεκινά με προπόνηση (κλειστή για ΜΜΕ και κόσμο) στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ την Πέμπτη (21.06) θα πραγματοποιηθούν δύο προπονήσεις στις 09:30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας (επίσης κλειστές).

Στις πρώτες προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν και οι ειδικές μετρήσεις των ποδοσφαιριστών προκειμένου το τεχνικό τιμ να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και να καταρτίσει το εξατομικευμένο πρόγραμμα για τον κάθε παίκτη. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές θα παίρνουν από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν και οι Στέλιος Κίτσιου, Χάρης Χαρίσης, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Πέδρο Ενρικε, Γιάννης Μυστακίδης, Λάζαρος Λάμπρου.

Την Παρασκευή (22.06) στις 10:15 η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί από το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό αρχικά το Ντίσελντορφ. Από εκεί θα συνεχίσει οδικώς για το Χορστ και θα εγκατασταθεί στο Park Hotel, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 03.07.

Κλείσιμο
Σε αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, στις 26 Ιουνίου κόντρα στην Κ23 της Γάνδης (19:00 ώρα Ελλάδας), στις 29.06 κόντρα στην Άντερλεχτ (19:00 ώρα Ελλάδας) και στις 02 Ιουλίου κόντρα στη Νόρτσελαντ(18:00 ώρα Ελλάδας).

Από τις 03 ως τις 07 Ιουλίου ο Δικέφαλος θα προπονείται στη Νέα Μεσημβρία και στις 08.07 θα ταξιδέψει ξανά για το Όοστερμπεεκ όπου θα παραμείνει ως τις 17 Ιουλίου στο Bilderberg Hotel.

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ θ’ αντιμετωπίσει στις 09 Ιουλίου τη Στεάουα, στις 12 Ιουλίου τη Γάνδη και στις 16 Ιουλίου αναμένεται να δώσει δύο ξεχωριστά φιλικά».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης