Τα φαβορί κινδυνεύουν και αντεπιτίθενται

Τα φαβορί κινδυνεύουν και αντεπιτίθενται

Αρκετά ανέλπιστα μέχρι τώρα είχαμε στο Μουντιάλ κι αυτό πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις εν όψει της συνέχειας.

Betshop_gr_963x541
Πλέον, οι ομάδες έχουν εικόνα της βαθμολογίας και ανάλογα προσαρμόζουν τις επιδιώξεις τους, ενώ τα φαβορί δεν έχουν δικαιολογήσει την ιδιότητά τους.

Πολωνία – Σενεγάλη:
Είναι το πρώτο τους ματς στον όμιλο για τους δυο αντιπάλους. Στον οποίο συμμετέχουν ακόμα, η Κολομβία με την Ιαπωνία. Οι Πολωνοί στα τελευταία τρία φιλικά τους παιχνίδια, σκοράρουν πανεύκολα, αλλά και δέχονται γκολ. Νίκησαν 3-2 τη Νότια Κορέα, ήρθαν 2-2 με τη Χιλή και στο τελευταίο, διέλυσαν 4-0 τη Λιθουανία. Έχουν στόχο την πρωτιά στον όμιλο. Οι Σενεγαλέζοι πρώτα έφεραν 0-0 με το Λουξεμβούργο, μετά έχασαν 2-1 από την Κροατία και στο τελευταίο κέρδισαν 2-0 τη Νότια Κορέα. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ της
betshop.gr στο 1.87.

Ρωσία – Αίγυπτος:
Κλείσιμο
Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου Ρωσία – Σαουδική Αραβία 5-0 και Αίγυπτος – Ουρουγουάη 0-1. Οι Ρώσοι θέλουν να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο για ν’ αποφύγουν τη Γαλλία στους «16», αλλά και για λόγους πρεστίζ και λογικά θα παίξουν την πρωτιά στο ματς με την Ουρουγουάη. Θα έχουν και τη στήριξη του κόσμου. Η Αίγυπτος, ωστόσο, που ενδεχομένως να έχει και το Σαλάχ στην σύνθεσή της, δεν είναι εύκολος αντίπαλος και το απέδειξε κόντρα στην Ουρουγουάη, όπου έχασε 1-0 στις καθυστερήσεις Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr
στο 2.07.

Πορτογαλία – Μαρόκο: Στο πρώτο παιχνίδι της η Πορτογαλίας έφερε 3-3 με την Ισπανία, με τρία γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ούτε κανείς υπολόγιζε ότι θα σκόραρε τρεις φορές η Πορτογαλία, ούτε ότι θα δεχόταν τρία γκολ η ομάδα του Σάντος. Κόντρα στο Μαρόκο, που έχασε 1-0 από το Ιράν με αυτογκόλ, οι Πορτογάλοι θέλουν πολλά γκολ για να πάρουν την πρώτη θέση και ν’ αποφύγουν, έτσι την Αργεντινή (κατά πάσα πιθανότητα) στον επόμενο γύρο. Το Μαρόκο δύσκολο και να σκοράρει. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr
στο 2.45.

Ουρουγουάη - Σαουδική Αραβία: Στα πρώτα ματς του ομίλου Αίγυπτος – Ουρουγουάη 0-1 και Ρωσία Σαουδική Αραβία 5-0. Που σημαίνει, ότι η Ουρουγουάη θέλει να νικήσει όσο το δυνατόν με περισσότερα γκολ, για να πάρουν αυτοί την πρώτη θέση και ν’ αποφύγουν τη Γαλλία στον επόμενο γύρο. Δύσκολα τα κατάφερε κόντρα στην Αίγυπτο, την οποία νίκησε 1-0 προς το τέλος του ματς. Οι Σαουδάραβες διασύρθηκαν 5-0 από τη Ρωσία. Η λογική λέει να παίξουμε το 2.26 της betshop.gr να νικήσει η Ουρουγουάη και στα δυο ημίχρονα.

Ιράν – Ισπανία: Στα πρώτα παιχνίδια του ομίλου, Ιράν – Μαρόκο 1-0 και Ισπανία – Πορτογαλία 3-3. Οι Ιρανοί παλεύουν τα παιχνίδια, αλλά είναι αδύνατο να πετύχουν κάτι καλό κόντρα στην Ισπανία. Οι Ισπανοί, μετά το 3-3 με την Πορτογαλία, θέλουν να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ για να πάρουν την πρώτη θέση και ν’ αποφύγουν (μάλλον) την Αργεντινή του Μέσι στον επόμενο γύρο. Η λογική λέει να παίξουμε το 2.42 της betshop.gr να νικήσει η Ισπανία και στα δυο ημίχρονα.

Αργεντινή – Κροατία: Η Αργεντινή δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα. Έφερε 1-1 με την Ισλανδία, έχασε και πέναλτι ο Μέσι. Οι Κροάτες κέρδισαν 2-0 τη Νιγηρία. Είναι προφανές ότι «δεν τραβάει» η Αργεντινή κι ο Μέσι δεν έχει καμία σχέση με το Μέσι της Μπαρτσελόνα. Στο ματς αυτό παίζεται η πρωτιά στον όμιλο και για τους Αργεντινούς δεν έχει άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης. Οι Κροάτες βολεύονται και με ισοπαλία. Ωστόσο, το κλίμα δεν είναι καλό, αφού ο προπονητής τους αναγκάστηκε να διώξει τον φορ Κάλινιτς για πειθαρχικό παράπτωμα. Η λογική λέει να παίξουμε το 1Χ & under 2.5 της betshop.gr στο 2.01.

Βραζιλία - Κόστα Ρίκα: Η Βραζιλία στην πρεμιέρα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Ελβετία κι έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι και το γκολ των Ελβετών ήταν φάουλ. Συνεπώς η Βραζιλία θα πρέπει πάση θυσία να νικήσει, στόχος της φυσικά είναι το ίδιο το τρόπαιο. Η Κόστα Ρίκα έχασε 1-0 από τη Σερβία σ’ ένα πολύ κακό και βρώμικο παιχνίδι. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 2.37 της betshop.gr να νικήσει η Βραζιλία και στα δυο ημίχρονα.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Δανία – Αυστραλία: Στο πρώτο της παιχνίδι στον όμιλο η Δανία νίκησε 1-0 το Περού, αλλά ήταν τελείως άδικο το αποτέλεσμα, καθότι οι Περουβιανοί έχασαν πολλές ευκαιρίες. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Γαλλία – Αυστραλία 2-1. Δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι, καθότι οι Δανοί είναι καλύτεροι, αλλά οι Αυστραλοί είναι μαχητές και το απέδειξαν κόντρα στη Γαλλία. Η Δανία στα πέντε τελευταία ματς (τα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας) και σ’ αυτό του Μουντιάλ, δεν έχει δεχτεί γκολ! Η λογική λέει να παίξουμε το 1Χ & under 1.5 της betshop.gr στο 3.63.

Γαλλία – Περού: Στα πρώτα παιχνίδια του ομίλου, Γαλλία – Αυστραλία 2-1 και Δανία – Περού 1-0. ΟΚ, οι Γάλλοι μπορεί να μην εντυπωσίασαν, αλλά έχουν ποιότητα σε όλες τις γραμμές καθώς και περίσσεια πληρότητα. Μάλιστα, θεωρούνται εκ των φαβορί και για το ίδιο το τρόπαιο. Οι Περουβιανοί δεν είναι εύκολος αντίπαλος και το απέδειξαν κόντρα στη Δανία, όπου έχασαν πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς. Το καλό γι αυτούς είναι ότι θα ξέρουν το αποτέλεσμα της Δανίας με την Αυστραλία. Αν νικήσουν οι Δανοί, θα πρέπει να νικήσουν και οι Περουβιανοί για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Η λογική, ωστόσο, λέει να παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 3.71.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης