Bike Odyssey 2018: Tα αποτελέσματα της δεύτερης μέρας με τερματισμό στην Πύλη Τρικάλων

Bike Odyssey 2018: Tα αποτελέσματα της δεύτερης μέρας με τερματισμό στην Πύλη Τρικάλων

Όπως και την πρώτη μέρα, έτσι και χθες, η διοργάνωση είχε μεγάλο ενδιαφέρον, σκληρές μάχες, ανατροπές, αλλά και ένα ξεκάθαρο νικητή που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης σε καμία φάση του αγώνα

day2_79
Με νικήτρια την ομάδα «Night Riders» να κερδίζει το North 3ήμερο αγώνα και τους «Pedal Force One» να προηγούνται στον 8ήμερο, ολοκληρώθηκε το 2ο στάδιο του «Bike Odyssey 2018» στη διαδρομή Καλλιρόη – Πύλη Τρικάλων, απόστασης 81 χλμ – από έναν αγώνα συνολική διαδρομής 640 χλμ με τέρμα τη Ναύπακτο την ερχόμενη Κυριακή.

Oι αθλητές είχαν και πάλι τον καιρό με το μέρος τους, καθώς πέρα από αραιές νεφώσεις επικρατούσε ηλιοφάνεια , με ασθενείς ανέμους τις απογευματινές ώρες. Όπως και την πρώτη μέρα, έτσι και χθες, η διοργάνωση είχε μεγάλο ενδιαφέρον, σκληρές μάχες, ανατροπές, αλλά και ένα ξεκάθαρο νικητή που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης σε καμία φάση του αγώνα.

Αναλυτικότερα και όσον αφορά τον 8ήμερο αγώνα, σκληρή μάχη δόθηκε για την πρωτιά μέχρι λίγο πριν το 3οcheck point ανάμεσα στους Καλoγερόπουλο - Παπανικολάου (Pedal Force One) και Mossoczy Zbigniew-Maciejowski Przemyslaw (BikeBoard). Οι δύο ομάδες κινούνταν πρακτικά μαζί για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με το προβάδισμα να εναλλάσσεται τρεις φορές, μέχρι τελικά να πάρουν σταθερό προβάδισμα οι Pedal Force One μετά το 3ο check point και τελικά τη νίκη για το 2ο στάδιο του αγώνα. Οι Pedal Force One και οι Bike Board έδιναν μάχη στο ίδιο σημείο και την προηγούμενη ημέρα της διοργάνωσης, με τους πρώτους να αναδεικνύονται εντέλει νικητές αυτής της αναμέτρησης και πρωτοπόροι της συνολικής κατάταξης.

Σταθερά πίσω τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, βρίσκονταν οι Χρήστου Χρήστος και Cole Simon (Αnimal Rights). Μέχρι τα μισά του αγώνα ακολουθούσαν με μια διαφορά 5 λεπτών τους πρωτοπόρους, στην πορεία όμως, λίγο μετά το 2οcheck pointέχασαν έδαφος διατηρώντας ωστόσο μέχρι τέλους την τρίτη θέση.

Όσον αφορά το βόρειο 3ήμερο αγώνα, οι Κούπριζας και Ευαγγελίου (Night Riders) πήραν εξαρχής ένα αισθητό προβάδισμα 9 λεπτών από τους αντιπάλους τους, το οποίο μεγάλωσαν μετά το 3οcheck point, παίρνοντας τελικά τη νίκη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διαφορά 25 λεπτών από τους δεύτερους.

Εναλλαγές υπήρχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα στη δεύτερη και τρίτη θέση. Μέχρι και το πρώτο check pointοι Τζάφος -Ζύλης (Pro bike Shop) και Βουδούρης-Ζουμπούλης (Bullets) κατείχαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στην πορεία οι Bulletsυποχώρησαν στην τέταρτη θέση καθώς οι Παπασάββας και Χρυσαφέλλης (Dynamic) ανέβασαν ρυθμούς και κατέλαβαν τη δεύτερη θέση προσπερνώντας τους Τζάφο-Ζύλη (Probike Shop) και Βουδούρη-Ζουμπούλη (Bullets) στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά δε μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο, αφενός γιατί οι Κούπριζας και Ευαγγελίου (NightRiders) δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης σε κανένα σημείο του αγώνα, κι αφετέρου διότι οι Τζάφος-Ζύλης (Pro bike Shop) ανέκτησαν μετά το 3οcheck point τη δεύτερη θέση, την οποία διατήρησαν μέχρι τον τερματισμό. Ως εκ τούτου η Dynamic υποχώρησαν στην τρίτη θέση μέχρι τον τερματισμό.

Οι πρώτες εξάδες ανά αγώνα:

Κλείσιμο
six1
six2
day2_59
day2_60
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης