Oι «Pedal Force One» νικητές του 1ου σταδίου του Bike Odyssey 2018

Oι «Pedal Force One» νικητές του 1ου σταδίου του Bike Odyssey 2018

Tο «Bike Odyssey 2018», αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή στη Ναύπακτο, διανύοντας μία διαδρομή περίπου 640 χιλιομέτρων

bikss
Με πολλές συμμετοχές και ισχυρό ανταγωνισμό ξεκίνησε χθες από τη Σμίξη Γρεβενών το «Bike Odyssey 2018», που αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή στη Ναύπακτο, διανύοντας μία διαδρομή περίπου 640 χιλιομέτρων. Μάλιστα, παρά τις ανησυχίες για κακοκαιρία, ο καιρός αποδείχθηκε εντέλει σύμμαχος των αθλητών, κάτι που οι συμμετέχοντες δεν άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτο, αποζημιώνοντας με το παραπάνω το κοινό με την απόδοσή τους.

Η πρώτη μέρα του Bike Odyssey είχε μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία, αλλά και ανατροπές, κρατώντας καθηλωμένους όλους τους θεατές του αγώνα εν αναμονή των εξελίξεων.
xsakkc
bikss

Αναλυτικότερα: σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την εκκίνηση, διαμορφώθηκε μία ομάδα αθλητών που σταδιακά ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους και οι οποίοι διεκδίκησαν εξαρχής τις πρώτες θέσεις

Κλείσιμο
Οι αθλητές που περάσαν πρώτοι από το πρώτο σημείο ελέγχου ήταν οι Κούπριζας Βασίλης και Ευαγγελίου Κωνσταντίνος (Night Riders) του Βόρειου τριήμερου αγώνα, με τους Παπασάββα και Χρυσαφέλλη (Dynamic - 3ήμερος βόρειος), και τους Mossoczy Zbigniew και Maciejowski Przemyslaw (BikeBoard - 8ήμερος) να ακολουθούν. Παραπίσω βρέθηκαν οι Pedal Force One (Καλογερόπουλος Γρηγόρης, Παπανικολάου Κωνσταντίνος - 8ήμερος), Protect Aoos Animal Rights (Petridis Theodoros, Drougias Chronis - 3ήμερος βόρειος) και Probike Shop (Ζύλης Πέτρος, Τζάφος Σπυρίδων - 3ήμερος βόρειος) με μικρή διαφορά.

Μεγάλη μάχη δόθηκε σε αυτή τη φάση του αγώνα για τον 8ήμερο αγώνα μεταξύ των ομάδων Bike Board(Mossoczy Zbigniew , Maciejowski Przemyslaw) και Pedal Force One (Καλογερόπουλος Γρηγόρης, Παπανικολάου Κωνσταντίνος). Οι Πολωνοί αθλητές (Bike Board ) προπορεύτηκαν για όλο το πρώτο στάδιο, με την ελληνική ομάδα (Pedal Force One) να τους ακολουθεί κατά πόδας, στάθηκαν ωστόσο άτυχοι, καθώς τους έπιασε λάστιχο και αναγκάστηκαν να σταματήσουν χάνοντας το προβάδισμα!!!

Έτσι, οι πρώτοι αθλητές που περάσαν από το 2ο checkpoint, ήταν οι Night Riders, με τους Κούπριζα Βασίλη και Ευαγγελίου Κωνσταντίνο να διατηρούν το προβάδισμα. Οι ομάδες Dynamic (Παπασάββας και Χρυσαφέλλης - 3ήμερος βόρειος), και Pedal Force One (Καλογερόπουλος Γρηγόρης, Παπανικολάου Κωνσταντίνος - 8ήμερος) ακολούθησαν από κοντά, με τους πρωτοπόρους να έχουν ανοίξει το προβάδισμά τους σε σχέση με το πρώτο checkpoint στα επτά λεπτά και τους τρίτους να έχουν μειώσει τη διαφορά από τους δεύτερους στο ένα λεπτό και να ανεβαίνουν.

Ο αγώνος συνεχίστηκε έτσι με αμείωτο ενδιαφέρον, και δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των πέντε ωρών αγώνα οι Κούπριζας Βασίλης και Ευαγγελίου Κωνσταντίνος (Night Riders - 3ήμερος βόρειος), πέρασαν πρώτοι και το τρίτο checkpoint. Οι Pedal Force One (Καλογερόπουλος Γρηγόρης, Παπανικολάου Κωνσταντίνος - 8ήμερος) έχοντας κερδίσει μία θέση, ήταν πλέον δεύτεροι και ανέβαζαν διαρκώς το ρυθμό τους, απειλώντας τους - για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα - πρωτοπόρους και αφήνοντας τρίτους τους Παπασάββα - Χρυσαφέλλη (Dynamic).

Τελικά η τύχη στάθηκε στο πλευρό των Pedal Force One, καθώς οι Κούπριζας-Ευαγγελίου (Night Riders) έχασαν το προβάδισμά τους λόγω ατυχημάτων με τα ελαστικά χάνοντας έτσι την πρωτιά στη γενική κατάταξη του αγώνα.

Οι Καλογερόπουλος-Παπανικολάου (Pedal Force One) πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού με χρόνο 6:05:55 και κατέκτησαν την πρώτη θέση τόσο στη Γενική Κατάταξη όσο και στον 8-ήμερο αγώνα του Odyssey 2018 και μαζί την μπλε φανέλα των πρωτοπόρων. Ακολούθησαν οι Κούπριζας-Ευαγγελίου (Night Riders) στη δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης με χρόνο 6:08:41 κατακτώντας όμως την πρώτη θέση στο Βόρειο 3ήμερο αγώνα Bike Odyssey 2018.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης