Ολυμπιακός: Τελειώνει ο Σφαιρόπουλος, στο προσκήνιο Τρινκιέρι και Πλάθα

Ολυμπιακός: Τελειώνει ο Σφαιρόπουλος, στο προσκήνιο Τρινκιέρι και Πλάθα

Το συμβόλαιο του Γιάννη Σφαιρόπουλο ολοκληρώθηκε, δε θα ανανεωθεί και οι Αντρέα Τρινκιέρι και Τζουάν Πλάθα είναι οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του

befunky-collage_1_13
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε δεύτερη συνεχόμενη σεζόν χωρίς τίτλο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του Έλληνα προπονητή έληξε και δεν θα ανανεωθεί με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να ψάχνουν την επόμενη λύση για τον πάγκο της ομάδας. Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» προσανατολίζεται σε ξένο προπονητή με τους Αντρέα Τρινκιέρι και Τζουάν Πλάθα (τον έχει προτείνει ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς) να είναι εκ των βασικότερων υποψήφιων μέχρι τώρα.

Ο Σφαιρόπουλος έμεινε 4 χρόνια στον Πειραιά (δεύτερος μακροβιότερος τεχνικός μετά τον Γιάννη Ιωαννίδη) και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας ενώ έφτασε δύο φορές στον τελικό της Euroleague στον οποίο ηττήθηκε από τις γηπεδούχες ομάδες (Ρεάλ 2015, Φενέρμπαχτσε 2017).

ΟΙ δύο πλευρές θα χωρίσουν με σεβασμό και ισχυρή αλληλοεκτιμήση αφού οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις ώρες δουλειές και την τιμιότητά του. Τα αποτελέσματα την τελευταία διετία δεν ήταν όμως τα επιθυμητά και έτσι η ομάδα αλλάζει πλεύση.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ενταθούν οι συζητήσεις για τον νέο προπονητή καθώς επίσης και για την ανανέωση των συμβολαίων τω τριών Ελλήνων παικτών (Σπανούλης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου) οι οποίες δεν επηρεάζονται από το όνομα του νέου προπονητή.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης