Η Ρωσίδα σκιέρ Ιρίνα Κοβαλένκο «πέταξε» τα ρούχα της για μία και μοναδική ημέρα

Η Ρωσίδα σκιέρ Ιρίνα Κοβαλένκο «πέταξε» τα ρούχα της για μία και μοναδική ημέρα

Το γυμνό φωτογραφικό λεύκωμα που αποδεικνύει ότι και οι πρωταθλητές του... χιονιού, μπορεί να είναι «καυτοί»

iri13-main
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να προσελκύσει κάποιος την προσοχή, προκειμένου να περάσει το μήνυμά του στον υπόλοιπο κόσμο. Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια στο σκι, Ιρίνα Κοβαλένκο, επέλεξε έναν -τρόπο- που σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα πάνω της και σίγουρα πέρασε το μήνυμά της. Μία από τις καλύτερες Ρωσίδες σκιέρ θέλησε να πείσει τον κόσμο ότι πίσω από τις βαριές στολές και την ψυχρή πειθαρχία που καλείται ένας αθλητής να επιδεικνύει καθώς διακινδυνεύει τη σωματική του ακεραιότητα και πολλές φορές τη ζωή του, είναι δυνατόν να υπάρχει ένας πολύ ζεστός άνθρωπος και μία... καυτή γυναίκα!

Η Κοβαλένκο πέταξε τα ρούχα της για μία και μοναδική ημέρα και -αν κρίνουμε από την αποδοχή του εγχειρήματός της- πέτυχε να πείσει τον περισσότερο κόσμο ότι οι σκιέρ κάθε άλλο παρά ψυχροί και... κρύοι είναι!

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια έβγαλε μία σειρά από καλλιτεχνικές φωτογραφίες, αναδεικνύοντας την ομορφιά του κορμιού της και το πάθος που μπορεί να κρύβεται πίσω από τις στολές.

Η 23χρονη Κοβαλένκο πόζαρε για τη δημιουργία ενός φωτογραφικού λευκώματος υπό την επιμέλεια του διεθνούς φήμης φωτογράφου Max Marmer Ένα μόνο μέρος από την καταπληκτική δουλειά που έγινε, αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της αθλήτριας, στo Instagram...

ir13-1
ir13-2
iri13-3
iri13-4
ir13-5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης