Χατσερίδης: «Αυτοί είναι οι στόχοι μου με τον ΠΑΟΚ» (βίντεο)

Χατσερίδης: «Αυτοί είναι οι στόχοι μου με τον ΠΑΟΚ» (βίντεο)

Ο ελληνικής καταγωγής Ουκρανός κεντρικός αμυντικός βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/6) στην Τούμπα και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ετοίμασε ένα βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του νέου αποκτήματος της ομάδας

khaceridi-100
Όπως σημειώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της «υπέγραψε κι ανακοινώθηκε πριν καν πατήσει το πόδι του στη Θεσσαλονίκη. Χωρίς το άγχος των συζητήσεων και των συμβολαίων ο Εβγέν Χατσερίδης είχε την πρώτη του γνωριμία με την Τούμπα».

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μάχεται για να πετύχει τους στόχους της, που σημαίνει Ευρώπη και κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα θα παίξει στα προκριματικά για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω πολύ να κατακτήσω τρόπαια, όπως κάθε ποδοσφαιριστής όταν έρχεται εδώ, έτσι και εγώ έχω ως στόχο το πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει χρόνια να στεφθεί πρωταθλήτρια, ενώ θέλω να έχουμε μια αξιοπρεπής εμφάνιση στην Ευρώπη», σχολίασε αρχικά ο Χατσερίδης και μίλησε για την απόφαση του να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ:

«Αυτό σημαίνει πολλά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι δεν βρέθηκα τυχαία εδώ», ενώ σχολίασε τη δυναμική που δίνει ο κόσμος του «Δικεφάλου» στην ομάδα.

«Θα ήθελα το γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο, ξέρω ότι οι φίλαθλοι εδώ είναι πολύ ένθερμοι και δίνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν την ομάδα τους, γιατί παίζουμε γι’ αυτούς. Το περιμένω με ανυπομονησία.

Εκτός από τις δηλώσεις στην κάμερα του επίσημου καναλιού του «Δικεφάλου», ο 31χρονος ποδοσφαριστής φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του paokfc.gr.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις του.

Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης