Καλημέρα Μουντιάλ, Βραζιλία, και Φινλανδία

Καλημέρα Μουντιάλ, Βραζιλία, και Φινλανδία

Δυο μουντιαλικά ματς, ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας και τα πρωταθλήματα Φινλανδίας και Βραζιλίας περιλαμβάνονται σ’ ένα «συμπαθητικό» κουπόνι μέχρι το μεσημέρι της προσεχούς Παρασκευής κι είναι ευκαιρία να μελετήσουμε τα δεδομένα και ποντάρουμε σωστά για να πάμε ταμείο

Betshop_gr_963x541
Ρωσία – Σαουδική Αραβία: Είναι το εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ και θα γίνει στη Μόσχα. Στον ίδιο όμιλο, ακόμα, είναι η Ουρουγουάη με την Αίγυπτο. Οι Ρώσοι είναι οικοδεσπότες, θα παίξουν μπροστά στο κοινό τους, έχουν τον πρώτο λόγο να νικήσουν. Η ΦΙΦΑ, φυσικά, τους θέλει τουλάχιστον στη φάση των «16». Ωστόσο, έχουν και επτά ματς δίχως νίκη. Δεν τα πήγαν καλά στα φιλικά, γενικά δεν είναι ομάδα που φοβίζει. Στο τελευταίο φιλικό, επίσης στη Μόσχα, έφερε 1-1 με την Τουρκία. Η Σαουδική Αραβία μετράει μία νίκη 2-0 εις βάρος της Ελλάδας και τρεις ήττες, επίσης φιλικές, 3-1 από την Ιταλία, 3-0 από το Περού και 2-1 από τη Γερμανία. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1 & under 3.5 της betshop.gr στο 1.87.

Αίγυπτος – Ουρουγουάη: Είναι το δεύτερο ματς του Μουντιάλ που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής. Στον ίδιο όμιλο παίρνουν μέρος η Ρωσία με τη Σαουδική Αραβία. Φυσικά και υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων. Οι Αιγύπτιοι είχαν έναν «αέρα» είναι η αλήθεια μετά την πρόκριση και την εκρηκτική κατάσταση του Σαλάχ της Λίβερπουλ, αλλά αυτός ο μεγάλος παίκτης τραυματίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα. Οι Ουρουγουανοί τα πήγαν περίφημα στα φιλικά, 2-0 την Τσεχία, 1-0 την Ουαλία και 3-0 το Ουζμπεκιστάν. Η λογική λέει να παίξουμε το 2 & no goal της betshop.gr
Κλείσιμο
στο 2.21.

Ιαπωνία – Παραγουάη: Τελευταίο φιλικό ματς για την Ιαπωνία (στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας), πριν μπει στο χορό του Μουντιάλ και βρεθεί αντιμέτωπη με την Κολομβία την προσεχή Τρίτη. Στον ίδιο όμιλο είναι και η Σενεγάλη με την Πολωνία. Η Παραγουάη δεν κατάφερε να προκριθεί. Η Ιαπωνία έδωσε τέσσερα φιλικά από το Μάρτιο μέχρι σήμερα, έφερε ισοπαλία 1-1 με το Μάλι κι έχασε τρεις φορές, 2-1 από την Ουκρανία, 2-0 από τη Γκάνα και επίσης 2-0 από την Ελβετία. Είναι φανερό ότι κάτι της λείπει. Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Οι Παραγουανοί από τη μεριά τους είναι τσακωμένοι με την ισοπαλία. Την αποφεύγουν. Προς το τέλος του περασμένου χρόνου έκαναν ένα ντεμαράζ για να προκριθούν, νικώντας 2-1 μέσα στην Κολομβία, δεν το κατάφεραν τελικά. Το τελευταίο παιχνίδι που έχει δώσει ήταν ένα φιλικό με τις ΗΠΑ στη Νότια Καρολίνα κι έχασε 1-0 τον περασμένο Μάρτιο. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της
betshop.gr στο 2.09.

Πολωνία – Λιθουανία: Η Πολωνία δίνει το τελευταίο της φιλικό ματς πριν από το Μουντιάλ, αντιμετωπίζοντας στη Βαρσοβία τη Λιθουανία που δεν προκρίθηκε. Οι Πολωνοί έδωσαν μόλις ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, αυτό με τη Χιλή, 2-2 στο Πόζναν την περασμένη Παρασκευή. Προηγήθηκαν 2-0, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν, 2-2 το τελικό σκορ. Έχουν επίθεση – «φωτιά» με Ζιελίνσκι και Λεβαντόφσκι, αλλά πίσω στην άμυνα, υπάρχει πρόβλημα. Οι Λιθουανοί στο τελευταίο τους φιλικό έχασαν 1-0 από το Ιράν. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 2.38 της betshop.gr να νικήσει η Πολωνία και στα δυο ημίχρονα.


Φινλανδία Veikkausliiga

Τα...φυσιολογικά

Ίντερ Τουρκού - Κέμι Κινγκς: Θα προτιμήσουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.08.

Κουόπιο – Ιλβ: Ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 2.03.

Ροβανιέμι – Βάασα: Το Χ της betshop.gr στο 3.13 είναι μια χαρά.

Σεΐναγιοέν – Τουρκού: Μας κάνει το under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 2.04.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Ελσίνκι – Μάριεχαμν: Επειδή η Μάριεχαμν σκοράρει συνέχεια, δεν είναι μεγάλο ρίσκο να παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 3.19.

Λάχτι – Χόνκα: Δεν είναι κακή ιδέα να παίξουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 3.00.

Βραζιλία Serie A


Τα...φυσιολογικά

Σάο Πάολο - Βιτόρια Mπαία: Θα προτιμήσουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στην τιμή του 2.06.

Αμέρικα Μινέιρο - Σαπεκοένσε: Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 12 & over 2.5 που η betshop.gr δίνει στην πολύ καλή τιμή 2.54.

Φλουμινένσε – Σάντος: Μας βολεύει το goal – goal της betshop.gr στο 1.83.

Μποταφόγκο - Ατλέτικο Παραναένσε: Ο άσος της betshop.gr στο 2.05 είναι εξαιρετική απόδοση.
Παλμέιρας - Φλαμένγκο: Μας καλύπτει το goal – goal της betshop.gr στο 1.93.

Μπαία - Κορίνθιανς: Θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.86.

Σπορτ Ρεσίφε – Γκρέμιο: Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στην σούπερ τιμή του 2.74.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Ιντερνασιονάλ - Βάσκο ντα Γκάμα: Θα ποντάρουμε στο 1 & goal – goal της betshop.gr στην αστρονομική τιμή του 4.45.

Παρανά – Κρουζέιρο: Αξίζει να πάρουμε ένα ρίσκο και να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 3.95.

Ατλέτικο Μινέιρο - Σεάρα: Να νικήσει η Μινέιρο και στα δυο ημίχρονα, πληρώνεται από την betshop.gr στην «τρελή» τιμή του 3.22.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης