Σφαιρόπουλος: «Φοβηθήκαμε να κερδίσουμε» (βίντεο)

Σφαιρόπουλος: «Φοβηθήκαμε να κερδίσουμε» (βίντεο)

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων στάθηκε στην πίεση που υπάρχει στα εντός έδρας ματς και στάθηκε στα σημεία που έκριναν τον δεύτερο τελικό

4477244
«Πιστεύω σήμερα, χάσαμε μια ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι ειδικά στην τρίτη περίοδο. Παρόλα που ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με άμυνα ζώνης, δεν επηρεαστήκαμε και ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό. Βγήκαμε μπροστά, γενικά στο τέλος του ημιχρόνου, ελέγχαμε το παιχνίδι» δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε:

«Όμως στο τρίτο δεκάλεπτο βιαζόμασταν να τελειώσουμε κάποιες φάσεις. Έπρεπε να τις τελειώσουμε με πιο αποφασιστικό τρόπο και όχι βιαστικο. Έτσι δεν σκοράραμε μπροστα. Στο τέλος παίξαμε με χαμηλό σχήμα και προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε. Τώρα έγινε το 1-1 και πρέπει να ανασυνταχθούμε για να παίξουμε το 3ο ματς στο ΟΑΚΑ».

Για το γεγονός ότι κερδίζουν οι αιώνιοι πιο εύκολα εκτός έδρας: «Λογικό είναι αυτό. Ναι μεν παίζει στην έδρα του, αλλά η πίεση του αποτελέσματος είναι πιο μεγάλη. Φάνηκε και σε εμάς αυτό στο δεύτερο ημίχρονο. Φαινόταν σαν να φοβηθήκαμε να κερδίσουμε. Είχαμε ευκαιρίες και στο ανοικτό γήπεδο να βάλουμε κάποια εύκολα καλάθια, χάσαμε βολές και δεχθήκαμε εύκολους πόντους στο ένας εναντίον εντός και αυτά έκριναν κυρίως το παιχνίδι».

Live Συνέντευξη Τύπου Ολυμπιακός - Παναθηναϊκος


Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης