Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε Αμπιντάλ και στοχεύει σε Γκριζμάν

abi

Την πρόσληψη του παλαίμαχου άσου στη θέση του τεχνικού γραμματέα ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα και η πρώτη αποστολή του είναι να ολοκληρώσει την απόκτηση του Γκριζμάν από την Ατλέτικο

Αλλαγή σελίδας στην Μπαρτσελόνα από το φετινό καλοκαίρι.

Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ερίκ Αμπιντάλ στη θέση του τεχνικού γραμματέα της ομάδας, αναλαμβάνοντας επί της ουσίας την ευθύνη της υλοποίησης του σχεδιασμού της πρώτης ομάδας, άρα και την ευθύνη των μεταγραφών.

Ο παλαίμαχος άσος θα πάρει τη θέση του Ρόμπερτ Φερνάντεθ, του οποίου το συμβόλαιο δεν θα ανανεωθεί και ήδη τα ισπανικά ΜΜΕ έχουν κάνει τη σύνδεση με αφορμή την πρόσληψη του Αμπιντάλ.

Συγκεκριμένα, συσχετίζουν την απόφαση να δοθούν τα κλειδιά στον Γάλλο προκειμένου να ολοκληρώσει την απόκτηση του Αντουάν Γκριζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον οποίο υπήρξε συμφωνία, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες φαίνεται να κάνει πίσω.

Πηγή:www.sport-fm.gr

4619105

Με ένα γκολ από τα αποδυτήρια (στα 19 δεύτερα σκόραρε ο Ματέο) και μια απίθανη γκολάρα του Γκάμα από μαγική ασίστ του Ντιγκινί, ο Άρης έφυγε νικητής (2-1) από την Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα (ισοφάρισε προσωρινά ο Τριάδης) που παραμένει στον βαθμολογικό βυθό -  Πέναλτι σε ανατροπή του Ακόστα δεν έδωσε ο Κοτσάνης

Μπερετς