Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: Στο πλευρό της Εθνικής Γαλλίας πριν αναχωρήσει στη Ρωσία για το Μουντιάλ

Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: Στο πλευρό της Εθνικής Γαλλίας πριν αναχωρήσει στη Ρωσία για το Μουντιάλ

Ο Γάλλος πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις όπου προπονούνται οι «Μπλε» και φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες - Η απάντηση του Μακρόν σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε, αν γνωρίζει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών

macron_lesbleus
Τις εγκαταστάσεις όπου προπονείται η εθνική Γαλλίας στο Κλερφοντέν, λίγο έξω από το Παρίσι, επισκέφθηκαν την Τρίτη ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ. Λίγες ημέρες πριν η ομάδα αναχωρήσει για τη Ρωσία, όπου θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας θέλησε να εμψυχώσει τους παίκτες και φωτογραφήθηκε μαζί τους και με τον προπονητή της ομάδας Ντιντιέ Ντεσάμπ.
macron-mudial_02

«Θα ήθελα να σας πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε μαζί σας αυτή την στιγμή. Γνωρίζω καλά πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα αλλά μη ξεχνάτε ποτέ αυτό που σας είπα νωρίτερα: Τη συνοχή, την αίσθηση της προσπάθειας, το να προχωρά κανείς πάντα πιο μακριά», είπε, μεταξύ άλλων, ο Μακρόν απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές, που ήταν φανερά ενθουσιασμένοι με την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους και προσέφεραν στον Γάλλο πρόεδρο μια φανέλα της ομάδας.
Κλείσιμο
macron-mudial_01

Κατά την παραμονή τους στο Κλερφοντέν, ο Γάλλος πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία γευμάτισαν μαζί με τους παίκτες και τον προπονητή και ο Μακρόν δεσμεύτηκε να ταξιδέψει στη Ρωσία για να παρακολουθήσει την εθνική ομάδα της χώρας όταν και όχι αν, όπως διευκρίνισε, περάσει στα ημιτελικά. Ο Μακρόν, ένθερμος υποστηρικτής της «Μαρσέιγ», αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου αν γνωρίζει τα ονόματα των παικτών της εθνικής Γαλλίας ή αν τα αγνοεί, όπως έκανε ο πρώην πρόεδρος Ζακ Σιράκ. «Αρνούμαι πάντα να απαντώ σε κουίζ και είστε πολύ άδικος με τον Ζακ Σιράκ, που αγαπούσε τους Μπλε», απάντησε ο Μακρόν.

macron-mudial_05
macron-mudial_04
macron-mudial_07
macron-mudial_03
macron-mudial_06
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης