ΠΑΟΚ: Στη Μόσχα ο ατζέντης του Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ: Στη Μόσχα ο ατζέντης του Βέρνμπλουμ

Μπορεί να μη σημαίνει τίποτα, μπορεί να σημαίνει και πολλά, αλλά το παρασκήνιο γύρω από τη μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ, θέλει τον ατζέντη του να είναι στη Μόσχα!

vernb
Η «είδηση» γύρω από τον εκπρόσωπο του Βέρνμπλουμ μπορεί να «κρύβεται» πίσω από το τελευταίο ταξίδι του, καθώς από το μεσημέρι της Τρίτης (5/6) βρίσκεται εκτός Σουηδίας για «επαγγελματικούς λόγους» και για «την επόμενη μεταγραφή». Ποιος ήταν ο τελικός προορισμός του ταξιδιού του; Η Μόσχα! Και τι σχέση μπορεί να έχει η Μόσχα με τον ΠΑΟΚ;

Στη Μόσχα ζει και εργάζεται, από την ημέρα που άφησε τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Όλα αυτά τα χρόνια ο Λιθουανός παραμένει στον στενό κύκλο του Ιβάν Σαββίδη, έχει επισκεφτεί αρκετές φορές την Τούμπα, ενώ όπως λέγεται ήταν αυτός που έριξε στο τραπέζι το όνομα του Πόντους Βέρνμπλουμ, λόγω και των πολύ καλών σχέσεων που διατηρεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στον ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν από πρώτο χέρι και πολύ νωρίς, ότι ο Σουηδός χαφ δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του και πως θέλει να φύγει από τη Ρωσία αναζητώντας… πιο ζεστά κλίματα για το τελευταίο κύκλο της καριέρας του. Ε, δεν ήθελε πολύ για να μπει το όνομά του πάνω πάνω στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου» και μαζί με τον Γιώργο Σαββίδη να είναι οι δύο άνθρωποι, που «τρέχουν» την υπόθεση και συζητούν με την πλευρά του Βέρνμπλουμ και τον Πάτρικ Μορκ.

Ο «βασικός» μάνατζερ του Πόντους Βέρνμπλουμ δεν είναι καθόλου άγνωστος στην ελληνική ποδοσφαιρική πιάτσα. Ο Πάτρικ Μορκ έχει στο πελατολόγιο του παίκτες που έχουν περάσει πρόσφατα από την Ελλάδα, όπως ο Γιόχανσον (ΑΕΚ) και ο Χίλιεμαρκ (Παναθηναϊκός), άρα γνωρίζει καλά «τι παίζει» στη χώρα μας…
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης