Γιαννακόπουλος: «Να φύγετε, αν χάσετε τον τίτλο από τον χειρότερο Ολυμπιακό της δεκαετίας»!

Γιαννακόπουλος: «Να φύγετε, αν χάσετε τον τίτλο από τον χειρότερο Ολυμπιακό της δεκαετίας»!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήγε στην σημερινή (04/06) προπόνηση της ομάδας και τα... έχωσε στους παίκτες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Game 1

4473158
Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλησε να γίνει αυτό κατανοητό στους παίκτες του.

Έτσι, επισκέφθηκε την σημερινή (04/06) προπόνηση, στην οποία άστραψε και βρόντηξε!

Στην ομιλία του ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός μετρά 22 σερί σεζόν με τουλάχιστον έναν τίτλο κάθε χρόνο. Δεν είναι δυνατό να είστε αυτοί που θα συνδέσετε το όνομά σας με το τέλος αυτού του σερί στην ιστορία του συλλόγου. Αποκλειστήκατε στο Κύπελλο από την ΑΕΚ, αποκλειστήκατε από την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, τη Ρεάλ, δεν σας είπε κανείς τίποτα.
Δεν είναι δυνατόν, όμως, να χάσετε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της δεκαετίας! Να σηκωθείτε να φύγετε όλοι, αν το καταφέρετε αυτό!
Δεν είναι δυνατόν κάποιοι από εσάς να μην κάνετε έστω ένα φάουλ στον τελικό, αυτό δείχνει τη διάθεσή σας.

Τα παχυλά συμβόλαια και οι αυξήσεις έρχονται μετά από κατάκτηση ομαδικών τίτλων και όχι ατομικές διακρίσεις. Δεν αρκεί να γράφετε στην στατιστική πόντους, ασίστ κλπ. Η ομάδα πρέπει να κερδίζει τίτλους».
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης