Πασκουάλ για διαιτησία: «Eίχαν παράπονα ενώ κέρδιζαν» (βίντεο)

Πασκουάλ για διαιτησία: «Eίχαν παράπονα ενώ κέρδιζαν» (βίντεο)

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στο αίτημα του Ολυμπιακού να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές και τα παράπονα των «ερυθρόλευκων» στο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ

4473130
«Ήταν ένα παιχνίδι με δυο πρόσωπα. Αρχικώς κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε... Στη συνέχεια όμως χάσαμε τελείως τον έλεγχο, σουτάραμε υπό κακές προϋποθέσεις, γενικώς παίξαμε φριχτά! Δύσκολο να παίξουμε χειρότερα.... Όταν επιστρέψαμε μετά από το ημίχρονο αρχίσαμε καλά όμως στη συνέχεια κάναμε τα λάθη το ένα μετά το άλλο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο παίζαμε λάθος και στην άμυνα, χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν αξίζαμε να κερδίσουμε...

Είμαστε στα playoffs, η σειρά είναι στο 0-1. Θα προετοιμαστούμε καλά ώστε να κατέβουμε όπως πρέπει στο δεύτερο παιχνίδι, δεν κάναμε το παιχνίδι όπως έπρεπε. Όταν υπάρχει μια συγκεκριμένη γραμμή σε ό,τι αφορά διαιτησία, μοιάζει ότι εδώ δεν τρέχει τίποτα...» εξήγησε αρχικά ο Καταλανός προπονητής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γενικώς σκοράρουμε πολύ στον αιφνιδιασμό, σήμερα μόνο 5 πόντους σε 16 προσπάθειες. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο, κάναμε βεβιασμένες ενέργειες και η πίεση ήλθε σε εμάς. Ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά και πήρε αυτοπεποίθηση».

Από τον Πασκουάλ ζητήθηκε να διευκρινίσει τη δήλωσή του για τη διαιτησία: «Στην αρχή υπήρχαν παράπονα για το αν θα πρέπει να σφυρίξουν διαιτητές από την Ευρώπη, μετά είχαν παράπονα ενώ ήταν μπροστά στο σκορ. Δεν είναι σοβαρές καταστάσεις αυτές... Σε κάθε περίπτωση, σήμερα το χάσαμε εμείς το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός ζει και πεθαίνει με τον Μάικ Τζέιμς και το αν υπάρχει plan Β όταν ο Νικ Καλάθης δεν είναι σε καλή βραδιά ανέφερε πως «σήμερα πολλοί παίκτες δεν ήταν σε καλή βραδιά. Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας στα δυο χρόνια. Αν ο κόσμος έφυγε νωρίτερα από το γήπεδο, φταίμε εμείς. Εγώ είμαι ο μεγάλος υπεύθυνος για την ήττα. Πολλοί έπαιξαν κάτω από τις δυνατότητές τους σήμερα. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ήταν πιο ήρεμος, ήξερε τι ήθελε στο ματς, ήταν καλύτερος από εμάς. Είμαστε στο 0-1, μόλις ξεκινήσαμε. Υπάρχει πολύ μέλλον».

Κλείσιμο
Συνέντευξη Τύπου: Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός 03/06/2018 LIVE #GreekFinals2018



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης