ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!! Δείτε πώς το γύρισε η Γκραν Κανάρια και προκρίθηκε στην Ευρωλίγκα! (videos)

ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!! Δείτε πώς το γύρισε η Γκραν Κανάρια και προκρίθηκε στην Ευρωλίγκα! (videos)

Δείτε πώς η Γκραν Κανάρια βρέθηκε από το -5 στα -13,5″ της κανονικής διάρκειας στη νίκη-πρόκριση επί της Πρωταθλήτριας Βαλένθια (89-92 παρ. & 1-2) στο “la Fonteta” και στην Ευρωλίγκα της νέας χρονιάς!

GranCanaria_teamphoto_celebrations
Το καλάθι -από επιθετικό ριμπάουντ- του Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς για το 80-75 στα -13,5″ φάνηκε να ρίχνει τους τίτλους τέλους, αλλά τίποτα δεν είχε τελειώσει ακόμα.

Ο Μάρκους Έρικσον με… σκοτωμένο τρίποντο μείωσε σε 80-78 στα -6,2″, ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο με 1/2 ελεύθερες βολές έκανε το 81-79 στα -5,8″ κι ο Γκαλ Μέκελ με 1/2 ελεύθερες βολές -επίτηδες άστοχη η δεύτερη- το 81-79 στα -4,7″, αλλά δύο παίκτες της Βαλένθια μπλέχτηκαν στο αμυντικό ριμπάουντ κι η μπάλα κατέληκε εκτός για τη Γκραν Κανάρια.
AdTech Ad

Ο Άλμπερτ Όλιβερ επανέφερε στον Γκαλ Μέκελ, αυτός προσπάθησε να νικήσει, και τον χρόνο, και τον Ουίλ Τόμας κι εν τέλει νίκησε και τους δύο, αφού κέρδισε φάουλ σε σχεδόν νεκρό χρόνο (-0,1″). Με 2/2 ελεύθερες βολές αυτή τη φορά ώθησε σε παράταση (81-81) κι εκεί η Γκραν Κανάρια ευστόχησε σε όλα τα μεγάλα σουτ για να πάρει και τη μεγάλη πρόκριση (89-92 & 1-2) στην 4άδα της Liga Endesa (vs. Ρεάλ Μαδρίτης), μαζί κι αυτή στην Ευρωλίγκας της νέας χρονιάς!

Κλείσιμο







Valencia Basket Vs. Herbalife Gran Canaria - Juego 3 - Playoff


Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης