Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για Δώνη

Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για Δώνη

Θολό το τοπίο στον Παναθηναϊκό σχετικά με την πρόσληψη του Έλληνα κόουτς ο οποίος δεν θα περιμένει για πολύ την απάντηση των Αλαφούζου-Νταμπίζα

4204413
«Μπερδεμένη» παραμένει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό γύρω από το θέμα του προπονητή.

Αν και θεωρείτο πως σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος θα έδινε την έγκρισή του για την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη (διετές συμβόλαιο), εντούτοις αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή πρόοδος στο θέμα, αφού κανείς από τους πράσινους (ο Νίκος Νταμπίζας ουσιαστικά)δεν έχει επικοινωνήσει με τον Έλληνα κόουτς.

Ο τελευταίος είναι διατεθειμένος να περιμένει ως το σαββατοκύριακο, αλλά σίγουρα η καθυστέρηση προκαλεί ερωτήματα και αφήνει τα πάντα ανοιχτά. Αν ως το τέλος της εβδομάδας δεν υπάρξει το… χρυσό τηλεφώνημα, τότε πιθανότατα ο Δώνης θα στραφεί γι’ άλλες πολιτείες και λογικά θα κλείσει αλλού, αφού έχει στα χέρια του ελκυστικές προτάσεις από Τουρκία και Αίγυπτο.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή πρόβλεψη, όμως η «παγωμάρα» δεν βοηθάει τον… γάμο των δύο πλευρών. Σαν εναλλακτικές επιλογές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού υπάρχουν, από την εγχώρια αγορά, οι Γιάννης Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα) και Ράτκο Ράσταβατς (Ξάνθη).
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης