Euroleague: Η Φενέρμπαχτσε χάνει το βασικό χορηγό της

Euroleague: Η Φενέρμπαχτσε χάνει το βασικό χορηγό της

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Φενέρ, Αλί Κοτς, έβαλε... φωτιά με την δήλωσή του πως η εταιρεία-κολοσσός Dogus αποχωρεί από την ομάδα

ompr
Εν αναμονή των εκλογών για την προεδρία της Φενέρ, ο αντίπαλος του Αζίζ Γιλντιρίμ (νυν πρόεδρος), Αλί Κοτς έκανε... άνω - κάτω τα πράγματα στην τούρκικη ομάδα με δήλωσή του.

Σύμφωνα με την «Fanatik», ο Κοτς υποστήριξε πως η εταιρεία-κολοσσός Dogus, που αποτέλεσε βασικό χορηγό της ομάδας, θα αποχωρήσει.

«Σήμερα ακούμε ότι η Dogus Group θα φύγει από το μπάσκετ, κι αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω για τη Φενέρ. Ελπίζω πως όλο αυτό δεν θα αποδειχθεί αληθές, αλλά δυστυχώς υπάρχει πολλή αλήθεια σε όλο αυτό», ήταν τα λόγια του σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η Dogus συμφώνησε με την ομάδα του Ομπράντοβιτς το προηγούμενο καλοκαίρι για τρία χρόνια και 45 εκατομμύρια ευρώ. Ο προϋπολογισμός αυξήθηκε σημαντικά, εξού και η άφιξη ονομάτων όπως ο Μέλι, ο Ουναμέικερ και ο Γκούντουριτς (είχε byu out 1.000.000 στο συμβόλαιο με Ερυθρό Αστέρα) στην Τουρκία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν ο βασικός χορηγός αποχωρήσει, τότε το μπάτζετ της ομάδας θα μειωθεί συντριπτικά και οι κινήσεις για τη νέα σεζόν θα είναι μετρημένες.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης