Βίντεο: Τρομακτικό ατύχημα στο MotoGp - Αναβάτης εκτοξεύτηκε από τη μοτοσικλέτα με 350 χλμ/ώρα

Βίντεο: Τρομακτικό ατύχημα στο MotoGp - Αναβάτης εκτοξεύτηκε από τη μοτοσικλέτα με 350 χλμ/ώρα

Ο Μικέλε Πίρο  κατέληξε στο έδαφος, αφότου έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτα του σε φρενάρισμα - Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Φλωρεντίας για επιπλέον ιατρικές εξετάσεις

moto
Ένα τρομακτικό ατύχημα είχε ο αναβάτης της Ducati Μικέλε Πίρο, ο οποίος έπεσε από τη μοτοσικλέτα του κατά τη διάρκεια της εξάσκησης για το MotoGP της Ιταλίας, με συνέπεια να διακοπεί η διαδικασία.

Ο Πίρο «εκτοξεύθηκε» στον αέρα και κατέληξε στο έδαφος, αφότου έχασε τον έλεγχο της
μοτοσικλέτα
του σε φρενάρισμα, ενώ κινούνταν με 350 χλμ/ώρα.

Ο 32χρονος αναβάτης έχασε της αισθήσεις του κατά την πτώση του στο έδαφος και κατέληξε στα χαλίκια του χώρου διαφυγής, όπου έσπευσαν νοσηλευτές για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Αρχικά, διακομίστηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας για να εξεταστεί, ενώ στη συνέχεια και έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Φλωρεντίας για επιπλέον ιατρικό έλεγχο.

Μιλώντας στο ισπανικό κανάλι της Movistar, ο αγωνιστικός διευθυντής της Ducati Paolo Ciabatti αποκάλυψε ότι ο Πίρο ήταν σε εγρήγορση και είχε πλήρη συνείδηση, ωστόσο δεν μπορούσε να θυμηθεί το ατύχημα.

Κλείσιμο
«Μπορεί να αναγνωρίσει ανθρώπους και να μιλήσει, ωστόσο δεν θυμάται τίποτα. Μπορεί να κινεί τα χέρια και τα πόδια του, όμως έχει ένα πρόβλημα με τον ώμο του, το οποίο θα εξετάσουν οι γιατροί στη Φλωρεντία, για διαπιστώσουν ότι δεν έχει υπάρχει κάποιο κάταγμα», ανέφερε ο Ciabatti.

Αναβάτης εκτοξεύτηκε από μοτοσικλέτα με 350 χλμ/ώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης