ΑΕΚ κατά Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

ΑΕΚ κατά Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας για τις παράνομες εργασίες σε αυθαίρετες εγκαταστάσεις μέσα στο Αλσος, προχώρησαν Δικέφαλος ΑΕ και Ερασιτεχνική ΑΕΚ

Alsos
Η καταγγελία που έγινε στρέφεται κατά του Δημάρχου, του αντιδημάρχου και των Υπαλλήλων του Δήμου που εμπλέκονται, με τους ανθρώπους της Ενωσης να καταθέτουν ολόκληρο φάκελο με φωτογραφίες και videos που αποδεικνύουν την παρανομία -καραμπινάτη, όπως λένε στην ΑΕΚ- για το άνοιγμα της νέας εισόδου στην αυθαίρετη εγκατάσταση με τα οχήματα καθαριότητας. Πρόκειται για παράνομες εργασίες σε αυθαίρετη εγκατάσταση μέσα σε δασική και αναδασωτέα έκταση.

Ο Αστυνομικός διευθυντής Νέας Φιλαδέλφειας δεν προχώρησε σε συλλήψεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου για τον Αντιδήμαρχο και τους επτά υπαλλήλους αλλά συνομίλησε με την Εισαγγελέα η οποία του ζήτησε να του διαβιβάσει κατεπειγόντως τη δικογραφία προκειμένου να προχωρήσει εκείνη όλες τις δικαστικές ενέργειες στη συνέχεια, λέγοντας του να τους αφήσει ελεύθερους.

Αυτοί που κατέθεσαν στην αστυνομία από την πλευρά της Δικέφαλος Α.Ε. ήταν οι κ.κ. Στράτος και Παπαδημητρίου, ενώ η ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθηθεί, λένε στην ΑΕΚ, αν συνεχίσουν τις παράνομες εργασίες.


Alsos1
Alsos2
Alsos3
Κλείσιμο



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης