ΑΕΚ κατά Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Alsos

Σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας για τις παράνομες εργασίες σε αυθαίρετες εγκαταστάσεις μέσα στο Αλσος, προχώρησαν Δικέφαλος ΑΕ και Ερασιτεχνική ΑΕΚ

Η καταγγελία που έγινε στρέφεται κατά του Δημάρχου, του αντιδημάρχου και των Υπαλλήλων του Δήμου που εμπλέκονται, με τους ανθρώπους της Ενωσης να καταθέτουν ολόκληρο φάκελο με φωτογραφίες και videos που αποδεικνύουν την παρανομία -καραμπινάτη, όπως λένε στην ΑΕΚ- για το άνοιγμα της νέας εισόδου στην αυθαίρετη εγκατάσταση με τα οχήματα καθαριότητας. Πρόκειται για παράνομες εργασίες σε αυθαίρετη εγκατάσταση μέσα σε δασική και αναδασωτέα έκταση.

Ο Αστυνομικός διευθυντής Νέας Φιλαδέλφειας δεν προχώρησε σε συλλήψεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου για τον Αντιδήμαρχο και τους επτά υπαλλήλους αλλά συνομίλησε με την Εισαγγελέα η οποία του ζήτησε να του διαβιβάσει κατεπειγόντως τη δικογραφία προκειμένου να προχωρήσει εκείνη όλες τις δικαστικές ενέργειες στη συνέχεια, λέγοντας του να τους αφήσει ελεύθερους.

Αυτοί που κατέθεσαν στην αστυνομία από την πλευρά της Δικέφαλος Α.Ε. ήταν οι κ.κ. Στράτος και Παπαδημητρίου, ενώ η ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθηθεί, λένε στην ΑΕΚ, αν συνεχίσουν τις παράνομες εργασίες.


Alsos1
Alsos2
Alsos3Πηγή:www.gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ (7)

αιντε

ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ..ΚΡΑΤΟΣ....ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ....

Φιλαδελφειώτης

Διακρίνω αγωνία φόβο και αμηχανία. Μήπως αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε το θέατρο;

Πώς ειπες?

Φιλαδελφειώτης να είσαι εσύ δεν παίζει. Ρούφα το αυγό σου τσιράκι του Βασιλόπουλου που μας το παίζεις και ιστορία,αναλάβαμε εμείς τώρα.Έλα μια βόλτα το πρωί απο το άλσος να συζητήσουμε αν θέλεις. Όσοι δεν πήρατε χαμπάρι πως η ΑΕΚ επέστρεψε στα χώματα που ανήκει καιρός είναι να το πάρετε.Αν δεν σου αρέσει Φιλαδελφειώτη μου να γυρίσεις απο εκεί που ήρθες,γιατί εμείς που γεννηθήκαμε εδώ χωρίς ΑΕΚ δεν αναπνέουμε. Τράβα στη μεζονέτα του δημαρχάκου σου,τη καινούργια που χτίζει ξέρεις εσύ(αν είσαι Φ. όπως λές θα ξέρεις),να τα πείτε και άσε μας εμάς να σηκώνουμε το όνειρο.Φιλαδελφειώτη τα λέμε το πρωί θα σε περιμένω στη Χατζήβεη κατά τις 10 κερνάω καφεδάκι.

Φιλαδελφειώτης

Ντροπη για αυτούς που θέλουν να έχουν την έδρα τους στην Νέα Φιλαδέλφεια. Το πρόβλημα είναι τουλάχιστον 30 χρονιά. Το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να πάρει ψήφους, παράνομα παρέδωσε τμήμα του άλσους στον κολλητό του επιχειρηματία. Και τώρα κάνουν την πάπια και δεν δίνουν λεφτά για την μετεγκατάσταση ούτε φυσικά και για την απογείωση.

ΝΙΚΟΣ

Καλά, κάτσε με τις σκουπιδιάρες εσύ.

Να

πάς στο ΣΤΕ τρόμπα. Τί εννοείς πήγες? Να ξαναπάς τρόμπα!

Cris

Παίζει να το έτσουξες λιγάκι και να είσαι από το Μενίδι μεριά(χωρίς να είναι απαραίτητα κακό). Ο μόνος που θα απογειώνεται εκεί θα είναι Λιβάγια για κεφαλιές. Μου αρέσει που διαμαρτύρονταν κάτι οικολόγοι, που δεν ενοχλούνται από την κοπή δένδρων, τις κατασκευές και τα σκουπίδια στο άλσος. Τι έγινε; χάσανε το χαρτζηλίκι;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ghghghg_2

Στον διαγωνισμό καρφωμάτων έχουμε απολαύσει ορισμένες εκπληκτικές εμφανίσεις οι οποίες δεν κατάφεραν να βρεθούν στην κορυφή και το G-Weekend σας τις θυμίζει για να εκτιμήσετε και την αξία του ηττημένου.