Ρολάν Γκαρός: Νέα τρομερή εμφάνιση από την Σάκκαρη και πρόκριση στις «32» (βίντεο)

Ρολάν Γκαρός: Νέα τρομερή εμφάνιση από την Σάκκαρη και πρόκριση στις «32» (βίντεο)

Συνεχίζει να γράφει ιστορία στο Παρίσι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία επικράτησε με 2-0 της Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του γαλλικού Όπεν

sakkari02
Να περάσει η επόμενη! Η Μαρία Σάκκαρη με μια ακόμη εντυπωσιακή παράσταση δεν άφησε σχεδόν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ισπανία αντίπαλο της, φτάνοντας στις «32» κορυφαίες αθλήτριες ενός τουρνουά Grand Slam, κάτι που έχει πετύχει στο παρελθόν μόνο η Λένα Δανιηλίδου.

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι η Μαρία θα την ξεπεράσει και δεν αποκλείεται να το κάνει άμεσα καθώς στον επόμενο γύρο αντιμετωπίζει τη νικήτρια του ζευγαριού Ντάρια Κασάτκινα, Κίρστεν Φλίπκενς, ενώ σίγουρα θα έχει άνοδο και στην παγκόσμια κατάταξη (ξεκίνησε το τουρνουά ως Νο38).

Η Ναβάρο είχε την ευκαιρία της στο πρώτο σετ καθώς έκανε μπρέικ στο 6ο γκέιμ (2-4), είχε σετ πόιντ στο 3-5, όμως η Μαρία όχι απλά το «έσπασε, αλλά με ένα απίθανο σερί πήρε το σετ με 7-5 και στη συνέχεια το β' σετ εξελίχθηκε σε περίπατο.

Η Ελληνίδα προηγήθηκε με 5-1 με την Ναβάρο απλά να μειώνει σε 5-3 και το σετ να τελειώνει με 6-3, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Σάκκαρη επί της Ισπανίας που την είχε κερδίσει και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης