Champions League: Η Τότεναμ τρολάρει Τσέλσι και Άρσεναλ

Champions League: Η Τότεναμ τρολάρει Τσέλσι και Άρσεναλ

Οι Spurs ξεκίνησαν τη διαφημιστική καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας στο νέο τους γήπεδο με μότο που... πικάρει τις δύο μεγάλες αντιπάλους της

SpursNewStadium
Οι εργασίες στο νέο γήπεδο της Τότεναμ συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, με το χρονοδιάγραμμα να τηρείται πιστά και όλα δείχνουν ότι στα μέσα Σεπτεμβρίου η ομάδα του Ποκετίνο θα επιστρέψει οριστικά στο σπίτι της (το νέο στάδιο χτίζεται εκεί όπου βρισκόταν το παλιό «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»).

Προς το παρών το γήπεδο αναφέρεται ως «The Tottenham Hotspur Stadium», καθώς δεν έχει κλείσει ακόμη η χορηγία ονοματοδοσίας, ωστόσο η διοίκηση των Λονδρέζων έχει ξεκινήσει την καμπάνια προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν και το έκανε με τέτοιο τρόπο ώστε να σπάσει το... ηθικό των άλλων μεγάλων της αγγλικής της πρωτεύουσας, Τσέλσι και Άρσεναλ.

Όλες οι στάσεις του μετρό στο Λονδίνο έχουν γεμίσει με αφίσες όπου υπάρχει μια εικόνα από την μακέτα του νέου γηπέδου και την εξής φράση: "Το μοναδικό μέρος για να παρακολουθήσεις αγώνες του Champions League στο Λονδίνο".

Αληθινό, αλλά συνάμα και αρκετά πικάντικο το μήνυμα της ομάδας από το βόρειο Λονδίνο.

Totenham
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης