Διάσημη πορνοστάρ παρηγορεί τον Κάριους μετά την πανωλεθρία του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ

Διάσημη πορνοστάρ παρηγορεί τον Κάριους μετά την πανωλεθρία του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του περνάει ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, τα λάθη του οποίου συνέβαλαν στην ήττα της ομάδας του

miakalifa
Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του περνάει ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, τα λάθη του οποίου συνέβαλαν στην ήττα της ομάδας του στον τελικό του Σαββάτου.

Ο Κάριους, που έβαλε τα κλάματα μετά το τέλος του τελικού, ζήτησε συγγνώμη από τους φαν της ομάδας ενώ με διαδοχικές αναρτήσεις μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Δεν έχω κοιμηθεί μέχρι τώρα, οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν περνούν ξανά και ξανά από το μυαλό μου. Είμαι απίστευτα λυπημένος για τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς και για τον σύλλογο»,
έγραφε μεταξύ άλλων ο Γερμανός.



Κλείσιμο
Μπορεί ο Κάριους να εύχεται να μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο και πολλοί φαν της Λίβερπουλ να του εύχονται τα... χειρότερα, όμως μια αιθέρια ύπαρξη του πρόσφερε απλόχερα τη συμπαράσταση και τη συμπόνια της.

Αυτή δεν είναι άλλη από την πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα, η οποία έσπευσε να παρηγορήσει τον γοητευτικό τερματοφύλακα με μια ανάρτησή της.

«Συνέχισε να χαμογελάς. Τα λάθη είναι ανθρώπινα», έγραψε σε ανάρτησή της η πορνοστάρ στο Instagram, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα και μια προσβολή για τον Σέρχιο Ράμος, τον κεντρικό αμυντικό των Μαδριλένων.




Keep smiling. Mistakes are human nature ♥️ #FuckYouRamos @lorisk21

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mia K. (@miakhalifa) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης